RE: Gdje kupiti igracku ? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

Just smile -> RE: Gdje kupiti igracku ? (13.10.2014 8:16:04)

Alannah, vidjela sam i ja na ebayu, ali radije bih negdje ovdje ako slučajno nađem. Ako ne, to mi ne gine, gdje bude najmanji shipping...

Alannah -> RE: Gdje kupiti igracku ? (13.10.2014 20:51:20)

I mi smo trazili pocoya sad za rodjendan,nema bas nista.Na kraju nam je jedna teta napravila jestive slike za tortu,a pocoya sam narucila preko ebaya.

Just smile -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.10.2014 7:31:17)

Sinoć mi reče jedna prodavačica u dječijoj radnji da ima u nekoj kineskoj radnji u Mercatoru (sadašnjem Konzumu)na Alipašinom na prvom spratu Kineska radnja i da je ona uzimala tu i Pokoya i Mašu nedavno..

Jeca_Perec -> RE: Gdje kupiti igracku ? (29.11.2014 8:32:45)

i ja sam u potrazi za Poccoyom, da li ste ga slucajno spazili u nekoj radnjici ?! da li je neko isao u ovu kinesku radnu na Alipasinom, gdje je receno da se ima kupiti?!
[sm=smiley1.gif]

Lavić -> RE: Gdje kupiti igracku ? (30.11.2014 22:39:33)

Pokojo sam vidjela u Importane na -1, ne znam kako se radnja zove.

A na Skenderiji, gdje stoji tramvaj šestica, ima knjižara na uglu, u kojoj nema šta nema.

shej -> RE: Gdje kupiti igracku ? (8.12.2014 12:27:38)

Gdje kupiti one tvrde kartonske slikovnice po nekim normalnim cijenama? [sm=smiley1.gif]

minie -> RE: Gdje kupiti igracku ? (8.12.2014 16:35:58)

IZVORNA PORUKA: shej

Gdje kupiti one tvrde kartonske slikovnice po nekim normalnim cijenama? [sm=smiley1.gif]

Knjizare Svjetlost :)

Full Moon -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 0:24:44)

...igracke pokojo i ekipa, ima li igdje???

Pikapolonica -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 1:40:39)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Vise puta su ovdje pitali i cini mi se da niko nije nasao. Valjda je nekad bo u Bambini Mondu, mada ja licno nisam vidjela. Po meni je za te stvari eBay zakon.
http://m.ebay.co.uk/itm/161423646710?nav=SEARCH

Full Moon -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 9:27:59)

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

Vise puta su ovdje pitali i cini mi se da niko nije nasao. Valjda je nekad bo u Bambini Mondu, mada ja licno nisam vidjela. Po meni je za te stvari eBay zakon.

Upravu si, ali hajd rekoh da nema slucajno sta brze i blize

lepetetka -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 10:33:50)

IZVORNA PORUKA: shej

vidi na sajmu sada, valjda su snizili cijene.. Je li neko išao??? Ako ko izvidi neka javlja i meni bi trebalo slikovnica za djecu..

Pikapolonica -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 11:06:53)

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

Upravu si, ali hajd rekoh da nema slucajno sta brze i blize

I ja sam uvijek za tu varijantu, ali cesto se odlucim i za eBay i kad ima nesto kod nas, iz prostog razloga sto me cesto jeftinije dodje.

canim -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 15:59:27)

Mi smo na poklon dobili od jedne tetke hello kitty,zirafu,peppe,silu (junaci jednog turskog crtanog [sm=smiley36.gif] ) , isheklano pamucnim koncem, a bratov sin dobio pokoju, otprilike to vako izgleda http://4.bp.blogspot.com/_xgPBOcf8DPs/Rk3TWeiHfJI/AAAAAAAAAEM/1mUp2IYCTG4/s400/POCOYO+ELI+PATO.JPG narucili smo angry birds i onu mashu od nje [sm=smiley36.gif]

Full Moon -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 19:02:53)

canim, bas super izgleda, moze cijena i detalji na pp[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 21:38:01)

canim, bas super izgleda, moze cijena i detalji na pp[sm=smiley1.gif]

Nemogu da ti posaljem poruku, ne znam zasto, posalji mi ti prvo pa cu ti odgovoriti.

Alannah -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 22:26:55)

canim,ovo izgleda odlicno. Molim te,ajd i meni posalji pp

Medić* -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 22:52:46)

IZVORNA PORUKA: Alannah

canim,ovo izgleda odlicno. Molim te,ajd i meni posalji pp

ajde canim i meni :)

canim -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 23:01:25)

Ovako, s obzirom da vas ima puno zainteresovanih i ovdje i na pp ja cu nju zamoliti da nekako napravi fb profil ili neku stranicu pa vi svi nju tamo kontaktirajte i dogovarajte se oko narudjbi,detalja i slicno.

Reci cu joj nek postavi slika ako ima i sta moze napraviti ali zaista zena bas fino uredno radi i sve sa pamucnim koncem, ja recimo znam heklati ali ovo sto ona radi bas moras imati zivce i osjecaj za takve detalje, nisam ja plaho za tog, tako da, sta god ova moja cura hoce, ja kod nje narucim [sm=smiley1.gif]

Postavit cu vam link kad mi jave.

canim -> RE: Gdje kupiti igracku ? (14.12.2014 23:51:38)

Evo brzinski sam slikala ono sto je nama radila, ima jos par stvarcica, ali nemogu ih sad traziti.
Ovaj djecak,zirafa i ona mala dole su iz ovog crtanog
http://www.resimbul.com/sonuc/pepee/pepee-sila-oyunlari/pepee-sila-oyunlari-f5014c.jpg a ostalo znate [sm=jezicek.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/10/sD/1Utan00p/hekl-igracke.jpg[/img]

Medić* -> RE: Gdje kupiti igracku ? (15.12.2014 0:22:14)

IZVORNA PORUKA: canim

Ovako, s obzirom da vas ima puno zainteresovanih i ovdje i na pp ja cu nju zamoliti da nekako napravi fb profil ili neku stranicu pa vi svi nju tamo kontaktirajte i dogovarajte se oko narudjbi,detalja i slicno.

Reci cu joj nek postavi slika ako ima i sta moze napraviti ali zaista zena bas fino uredno radi i sve sa pamucnim koncem, ja recimo znam heklati ali ovo sto ona radi bas moras imati zivce i osjecaj za takve detalje, nisam ja plaho za tog, tako da, sta god ova moja cura hoce, ja kod nje narucim [sm=smiley1.gif]

Postavit cu vam link kad mi jave.

Super, je li ona u BiH ? [sm=smiley36.gif]Ž
Obavezno nam javi, narucila bih nesto za svoje :) Omiljene crtace :)

canim -> RE: Gdje kupiti igracku ? (15.12.2014 11:42:45)

Medic jeste u Bih, u Sarajevu ali vec kad pitas rodjena je tamo gdje vjecno sunce sja [sm=smiley36.gif]

Poslala mi je njena cerka link stranice, Mali pleteni svijet pa eto nadjite je na fb, ja cu predloziti medic, pa vam medic moze predloziti svidjanje, ako ne nadjete.

Medić* -> RE: Gdje kupiti igracku ? (15.12.2014 12:04:08)

Medic jeste u Bih, u Sarajevu ali vec kad pitas rodjena je tamo gdje vjecno sunce sja [sm=smiley36.gif]

Poslala mi je njena cerka link stranice, Mali pleteni svijet pa eto nadjite je na fb, ja cu predloziti medic, pa vam medic moze predloziti svidjanje, ako ne nadjete.

u pjesmi kazu : tamo gdje je Makedonija [sm=smiley36.gif]

Odoh potraziti, hvala :)

canim -> RE: Gdje kupiti igracku ? (15.12.2014 13:28:50)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

[sm=smiley1.gif]

https://www.facebook.com/malipletenisvijet?fref=ts

Medić* -> RE: Gdje kupiti igracku ? (15.12.2014 13:45:22)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

[sm=smiley1.gif]

https://www.facebook.com/malipletenisvijet?fref=ts

Nasla i poslala upit za masu ? :)

Lavica28 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (18.12.2014 9:28:45)

Je li iko upratio gdje su najjeftinije lego kockice ili je to svugdje u 5 deka?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>