Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pomagajte Gdje ima da se kupe Tom i Dzeri? Blizi nam se rodjendan a moja djevojcica je pozeljela njih za poklon....
Lady, moj H je za rodjendan dobio velikog Toma, kazu da ima i Dzeri, kupljeni su ja mislim u Bingu, tom je isti kao na crtanom a dzerija nisam vidjela, pa mozes pokusati, ali bingo iza mostarskog.
Srceeeee siiiiiiiiiii Ovakve sam i ja prije mjesec vidjela kod nas u bingu,al juce ih ne bi... Evo sa mm se dogovorila da odemo do binga u hadzice ako ne bude da ih nekako dobacim iz zenice
Moj mali je poželio vozić za Novu Godinu...Ali ne bilo kakav ehh... Svi ovi što sam dosad vidjela su zatvoreni, znači samo lokomotive u koje ne može niko "ući" a on bi da može ubaciti nekog pa makar to bila i šibica. Gdje naći voz koji stvarno može voziti igračke ?
Moj mali je poželio vozić za Novu Godinu...Ali ne bilo kakav ehh... Svi ovi što sam dosad vidjela su zatvoreni, znači samo lokomotive u koje ne može niko "ući" a on bi da može ubaciti nekog pa makar to bila i šibica. Gdje naći voz koji stvarno može voziti igračke ?
Ja bih mu kupila drveni vozic lokomotive su otvorene i moze se ubaciti cikica vidila sam u one2play i oko 50 KM i u knjizari Svjetlost (Sarajevo)--
Moze li pomoc sta kupiti za rodjendan djecaku od 2 god?Ja kontala neki autic, al da nije bas bezveze. Gdje ih ima najpovoljniji?Bila sam u mercatoru i Konzomu i nisam nesto odusevljena.
Moze li pomoc sta kupiti za rodjendan djecaku od 2 god?Ja kontala neki autic, al da nije bas bezveze. Gdje ih ima najpovoljniji?Bila sam u mercatoru i Konzomu i nisam nesto odusevljena.
ima lijepih u one2play..sad imas neke akcije pa mozda nesto nadjes. oni bez pogona manji imas od 15 KM pa nadalje. oni veliki sa daljinskim su 50-60. ima ih i u babycentru. imas obje stranice online pa pogledaj cijene