Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u principu djete se igra i skace dok se i to tamo desava jel? hajd kad isprobate napsii kako funkcionise stvarno....hihihi... ovako nesto ovoj mojoj treba . da se zabavi a ujedno da en sjedi bas mirno i pogrbljeno ispred tv ili kompjutera.
jos jedno pitanjce .. jel se ovdje onda posebno kupšuju neki diskovi koji se ubacuju i mjenjaju igrice ili su te koje su kupljene sve koje mogu. vidim na ebayu ima ko tih igrica pojedinacno da se kupe
e to super...nije ni na ebayu jeftinije u sustini a jos mogu icarinu naplatiti . zato cu to da vidim kad mi ti javis jel uma zadovoljna:) taman pklopn za bajram i nagrada za prvo spavanje u vrticu ako Bog da kad uspije
Zna li možda neko gdje kupiti Noddyja, igračku, ili neki set, vozić, plišanu ili bilo šta. Mi smo u toj fazi trenutno. Zapravo, već jako dugo. Uzela bih i polovno naravno
Ima i u knjižarama Svjetlost, ali ne znam koliko koštaju. Vidjela sam i u knjižari u Mercatoru na Socijalnom, mislim da je bio oko 60 KM. Izgledali su mi super.
Hvala na informaciji, to nisam znala.Ništa, onda mi preostaje da nađem neku finu lutku, ošišam, ofarbam i obučem kao Stefani. Upeglana sam previše pitanjima i molbama, moram nešto uraditi čim prije Obećala sam.