RE: Gdje kupiti igraku (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

ziki -> RE: Gdje kupiti igraku (24.8.2012 10:37:49)

Playmobil dvorac sa kapijama, konjima, vitezovima i višetkim forama(štitovi, koplja, mačevi...)

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti igraku (24.8.2012 10:44:43)

IZVORNA PORUKA: Alhemicarka

Ma nije pod obavezno da bude drvena, ja se sjećam tih zvečki od prije rata, bile su plastične, imali lopticu na vrhu, koja je stajala u obruču, a taj obruč na "štapu". Najobičnija zvečka.

jel moze ova
[img]http://www.dodaj.rs/f/2b/vb/4rt8hXru/001.jpg[/img]

Alhemicarka -> RE: Gdje kupiti igraku (24.8.2012 10:48:58)

Može, baš takvo nešto tražim [sm=duda.gif]

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti igraku (24.8.2012 10:50:36)

jel dolazis na regionalno...ponesem ti...nama ne treba [sm=smiley1.gif]

Alhemicarka -> RE: Gdje kupiti igraku (24.8.2012 10:51:38)

Hej, super si, kad je to regionalno, nisam baš upućena.

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti igracku? (24.8.2012 10:52:47)

sutra od 13 pa nadalje kod Tita [sm=bravo.gif]

zoee -> RE: Gdje kupiti igracku? (27.8.2012 18:08:08)

Pozdrav svima!
Ako mi mozete pomoci gdje naci kucicu za lutke? Poklon je u pitanju, i trazim od Playmobil, da curica i roditelji mogu kasnije ako zele ubacivati nove elemente i figurice!

R&T@ -> RE: Gdje kupiti igracku? (27.8.2012 18:32:33)

I mene zanima da li imaju playmobil igracke u BiH[sm=zmeden.gif]

Adana -> RE: Gdje kupiti igraku? (27.8.2012 18:34:54)

Imaju li u One2Play?

R&T@ -> RE: Gdje kupiti igraku? (27.8.2012 18:44:26)

Nemaju...
U Zagrebu ih uopce nisam vidjela...
Srbija ima sigurno...

zagy -> RE: Gdje kupiti igracku? (28.8.2012 8:47:26)

IZVORNA PORUKA: zoee

Pozdrav svima!
Ako mi mozete pomoci gdje naci kucicu za lutke? Poklon je u pitanju, i trazim od Playmobil, da curica i roditelji mogu kasnije ako zele ubacivati nove elemente i figurice!

Imaš u Svjetlosti drveni program, kučica je srednje veličine, nije ona velika, ali ima odvojeno kupiti namještaj za spavaću, dnevnu i sl.
Playmobil imaš kupiti u One2Play u BBI, stoji na zidu pored kase sa Lego programom, nije kakv izbor, ali ima. Koliko sam vidjela kućicu nisu imali.

zoee -> RE: Gdje kupiti igracku? (28.8.2012 17:15:13)

Hvala na prijedlozima. Idem u One2Play i Svjetlost, nadam se da cu pronaci nesto zgodno.

Ponosna_tetkica -> RE: Gdje kupiti igracku? (31.8.2012 23:02:26)

Dragi moji roditelji, zna li neko gdje mogu kupiti KRINGRAČKE u Tuzli, drvene didaktičke igračke slagalice.
Vidjela sam ih kod prijateljičinih mališana u Zenici. Oni su oduševljeni njima. Želim ih kupiti svojoj Hani,tetkina duša, ali ne mogu da ih nađem u Tuzli.
Ako neko zna gdje se mogu naći KRINGRAČKE, neka mi javi.
Unaprijed hvala :D

škorpija -> RE: Gdje kupiti igracku? (1.9.2012 10:50:28)

reklama pod maskom[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Ponosna_tetkica

Dragi moji roditelji, zna li neko gdje mogu kupiti KRINGRAČKE u Tuzli, drvene didaktičke igračke slagalice.
Vidjela sam ih kod prijateljičinih mališana u Zenici. Oni su oduševljeni njima. Želim ih kupiti svojoj Hani,tetkina duša, ali ne mogu da ih nađem u Tuzli.

Alma_27 -> RE: Gdje kupiti igracku? (1.9.2012 11:36:49)

ja sam vidjela da neko na FB prodaje ali se ne mogu sjetiti
ja sam nesto kupovala u knjizari (Univerzal kod slasticarne bosna), ima i u merkatoru....

teacher75 -> RE: Gdje kupiti igracku? (1.9.2012 14:21:08)

IZVORNA PORUKA: škorpija

reklama pod maskom[sm=smiley36.gif]

i ja sam odmah to pomislila[sm=smiley36.gif]

Ponosna_tetkica -> RE: Gdje kupiti igracku? (1.9.2012 18:28:58)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

ja sam nesto kupovala u knjizari (Univerzal kod slasticarne bosna), ima i u merkatoru....

Hvala Alma, pogledacu u Merkatoru i Univerzalu, FB ne koristim[sm=smiley1.gif]
Thx jos jednom [sm=smiley36.gif]

Ponosna_tetkica -> RE: Gdje kupiti igracku? (1.9.2012 18:43:51)

Draga gospodjo, nemam razloga da reklamiram bilo koga,pa s tim u vezi ni ove igracke.
Jedini razlog zasto zelim da ih nadjem je zato sto se proizvode u BiH, a ne u Kini ili tako nesto.

Hannan -> RE: Gdje kupiti igracku? (2.9.2012 6:49:51)

Dosta igracaka iz drvenog programa ima u Mercatoru, u one dvije radnje preko puta igraonice, gdje je bio Turbolimac.

zagy -> RE: Gdje kupiti igracku? (6.9.2012 7:59:24)

Jeste li gdje vidjele finger painting za kupiti u Sa? Nešto, kao vodene bojice, u kutijicama da [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] umoce prstice i šaraju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

narin3 -> RE: Gdje kupiti igraku (6.9.2012 8:32:39)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

jel dolazis na regionalno...ponesem ti...nama ne treba [sm=smiley1.gif]

A sta vam je to bilo regionalno?

Alma_27 -> RE: Gdje kupiti igracku? (6.9.2012 8:46:10)

ispravka: nije Univerzal knjizara. Kod slasticarne Bosna je Svjetost [sm=smiley1.gif]
neki dan vidjeh

Ponosna_tetkica -> RE: Gdje kupiti igracku? (19.9.2012 11:08:30)

ispravka: nije Univerzal knjizara. Kod slasticarne Bosna je Svjetost [sm=smiley1.gif]
neki dan vidjeh

Pronašla sam ih u DM-u, prije nego što sam vidjela tvoju poruku. U svakom slucaju hvala ti još jednom. Bitno je da sam uspjela naći, Hana se već igra njima i gradi svoje malene kule [sm=bravo.gif]

Blue rose RR -> RE: Gdje kupiti igracku? (24.9.2012 8:24:51)

Da li je neko i gdje vidio ove Disney princeze?

[img]http://www.dodaj.rs/f/3g/10g/6wnNnBa/disney-princes.jpg[/img]

treće -> RE: Gdje kupiti igracku? (24.9.2012 9:06:56)

u veličini barbike u one2play

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>