RE: Gdje kupiti - igračku? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

zagy -> RE: Gdje kupiti - igračku? (9.5.2012 16:01:21)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: hampsi

Mi trazimo 2 stvari one kao zice sa raznim geometrijskim stvarcicama koje se pomjeraju i nesto sto nije igracka a ja to tek skontah [sm=smiley36.gif] tutu koja svira. Ako iko zna gdje mozemo naci bilo koje od ovo dvoje

postajem papagaj... [sm=smiley36.gif] tu igracku imas u Djecijem svijetu... mi imamo slicnu koju smo kupili davno u TL ...a tuta je bila u TL tako da ne vjerujem da ces je naci ...osim da pogledas jos u baby centry u BBI

Tuta koja svira je bila u Baby centru i u onoj prodavnici sa igračkama pored markala.

ucitelj -> RE: Gdje kupiti - igračku? (9.5.2012 16:28:13)

IZVORNA PORUKA: ucitelj

znate li mozda postoji li jos i danas od chica onaj tornjic s kolutovima u boji i kad se ljulja ima neku zvecku u sebi pa lijepo zvuci
gdje ima kupit ili uopce nabaviti hvala unaprijed

edukativni tornjic iko ista jel zna[sm=zmeden.gif]

mama75 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (9.5.2012 17:12:02)

znate li mozda postoji li jos i danas od chica onaj tornjic s kolutovima u boji i kad se ljulja ima neku zvecku u sebi pa lijepo zvuci
gdje ima kupit ili uopce nabaviti hvala unaprijed

edukativni tornjic iko ista jel zna[sm=zmeden.gif]

Ima sličnih u O2P

merima_s -> RE: Gdje kupiti - igračku? (19.5.2012 10:03:32)

Gdje se može kupiti ova igračka?
[img]http://www4.slikomat.com/11/0519/25v-LT6231.jpg[/img]
Nekad je bilo u onoj prodavnici kod katedrale ali je ona zatvorena davno.

taze_mlada -> RE: Gdje kupiti - igračku? (22.5.2012 15:18:32)

ima li gdje u SA kupiti igracka-ogledalo za auto, koje se postavi na zadnje sjediste kako bi se moglo vidjeti dijete koje je u austosjedalici? nesto ala na donjem linku...

http://www.amazon.com/Fisher-Precious-Planet-Deluxe-Mirror/dp/B001OC62UK

*pcelica* -> RE: Gdje kupiti - igračku? (22.5.2012 15:23:48)

E za ovo neznam stvarno, znam da je u dm-u bilo ono obicno ogledalo. Nije igracka

Mila_80 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 8:43:48)

eh da li znate gdje ovo ima da se kupi, kao mala kuhinjica za djevojčice

[img]http://www4.slikomat.com/11/0528/mq5-thumbC.jpg[/img]

chuci -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 8:50:14)

ima kuhinjica u baby centru u BBI.

meni treba lijep mobitel za djevojčice na preklop. zna li neko ima li negdje na dobrinji

Mila_80 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 10:27:03)

Hvala chuci, znaš li možda otprilike koliko košta kuhinjica

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 10:36:56)

evo imas prelijepe kuhinje u BIMACO... mi kupili prije 4 dana jednoj curici za rockas

http://bimaco-grupa.com/dob.aspx?d=3-6GODINA
ako ti se svdiajju nazoves, narucis i stigne za 2 dana ...

Idi na starosnu dob od 3 do 6 godina i otovrice se stranica ...na prvoj imas prelijepe kuhinje

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 10:41:28)

tek sad vidjeh da imaju istu tu sto trazis [sm=bravo.gif]

Mila_80 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 10:45:48)

Hvala Višnja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 10:51:10)

A nista draga [sm=smiley1.gif] BIMACO je nas klijent i meni licno otkrice... kupili smo AS kod njih a i kuhinjicu...
i zaista imaju lijep izbor a i vrlo su brzi u dostavi... na kucnu adresu [sm=bravo.gif]

leona81 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 10:54:00)

gdje kupiti slagalice od 35 kom. one malo bolje - kao fifi, imamo 2 fifi iz one2play ali ne mozemo naci nista slicno tome...dobili smo one manje u paketicu ali je to onaj tanki karton i nisu bas nesto

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 10:59:42)

pogledaj u Importane ...vidjela sam u onoj prodavnici pored igraonice...a znam da je bilo u u merkatoru (bar sam ih vidjela u Grand centru a vjerujm da ih ima u svakom merkatoru na odjelu za igracke)

chuci -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 11:23:12)

IZVORNA PORUKA: leona81

gdje kupiti slagalice od 35 kom. one malo bolje - kao fifi, imamo 2 fifi iz one2play ali ne mozemo naci nista slicno tome...dobili smo one manje u paketicu ali je to onaj tanki karton i nisu bas nesto

ja sam ajši kupila u baby centru slagalicu od 40 komada a kad se složi veličine je 100 sa 70 cm. znači baš velika. oko 20i koju KM je bila. tema miki maus i raja neka. ona je baš voli i debeli je karton a velike pločice. vidjela sam takvu još negdje ali se trenutno ne mogu sjetiti gdje

za kuhinjicu ne znam cijenu osim za barbi koja je oko 100 KM. tu smo jednom kupili na poklon pa zato znam tačno

tap3ah -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 12:15:54)

Ima li gdje kupiti igračku Hulka :):)

ako nego nije upoznat s likom i djelom evo ispod link jer mi nešto ne ide postavljanje slikica :(

http://www.microwaves101.com/encyclopedia/images/biological%20effects/hulk.jpg

zagy -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 12:25:28)

Imaš u one2play drvene,48 komada, al su super, bilo je različitih slika.drvene, ima

zagy -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 12:28:17)

http://www.melissaanddoug.com/pirate-adventure-jigsaw-puzzle
m imamo ovakve

leona81 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (28.5.2012 14:57:39)

trazila sam, ove nisam vidjela, nasla samo 2 fifi, one malecke timmy s malo komada i to je sve...u knjizarama su sa puno vise dijelova, a mislim da je 35 zasad maximum za njenu dob.

magbi -> RE: Gdje kupiti - igračku? (29.5.2012 0:19:08)

ova radnja je sada na socijalnom kod mone i primus balkana u onom redu

mama75 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (29.5.2012 0:47:02)

trazila sam, ove nisam vidjela, nasla samo 2 fifi, one malecke timmy s malo komada i to je sve...u knjizarama su sa puno vise dijelova, a mislim da je 35 zasad maximum za njenu dob.

U Merkatoru imas. I nemoj je ogranicavati sa brojem dijelova. Moja curica vec par mjeseci bez problema slaze one od 60 djelova. Imam dosta toga od starije kcerke i tako smo joj postepeno davali sa sve vise dijelova, jer je jedino tada mirna i nahranimo je tako u neznanju. Starija je npr te puzle slagala sa 4-5 godina, jer na njima pise 3+ ili 5+ i sl. pa smo kupovali bas primjereno za njenu dob. Mladja eto igrom slucaja pocela slagati i otkrijemo da ta dob koja je napisana nema nikakve veze sa stvarnom dobi djeteta [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Gdje kupiti - igra�ku? (29.5.2012 0:50:46)

IZVORNA PORUKA: mama75

U Merkatoru imas. I nemoj je ogranicavati sa brojem dijelova. Moja curica vec par mjeseci bez problema slaze one od 60 djelova. Imam dosta toga od starije kcerke i tako smo joj postepeno davali sa sve vise dijelova, jer je jedino tada mirna i nahranimo je tako u neznanju. Starija je npr te puzle slagala sa 4-5 godina, jer na njima pise 3+ ili 5+ i sl. pa smo kupovali bas primjereno za njenu dob. Mladja eto igrom slucaja pocela slagati i otkrijemo da ta dob koja je napisana nema nikakve veze sa stvarnom dobi djeteta [sm=smiley1.gif]

ja nih da potpišem mamu75...ista situacija i kod nas....

F sad pa sad onu od 60 djelova diznay iz baby centra...a H je nismo dlai dok nije 5 napunila...[sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Gdje kupiti - igra�ku? (29.5.2012 9:18:48)

ali M ima 2,5 godine i vidim da djeca njenog uzrasta, tj djeca mojih rodjaka i prijatelja uopste ne slazu slagalice? nisam htjela da pretjerujem a vidim da ih voli. slozi ovu od 35 dijelova za manje od 5 min...znaci mozemo preci na vece, danke:)

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti - igra�ku? (29.5.2012 10:04:12)

naravno da mozes [sm=smiley1.gif] upravo tako kad skontas da joj brzo ide slaganje te za manju uzrast onda krenes na vise ... asja je jedno vrijeme bila luda za puzlama ...slagala ih bas bas brzo...pa i kad sam presla na vece isto je bilo...onda je samo prestala...valjda joj dosadilo...[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>