Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 6.4.2012 9:54:02
hanabanana
IZVORNA PORUKA: ena0002
Ja sam ti u toj nekoj fazi....u potrazi.....a zelim bas nesto kao klasicnu/rusticnu kuhinju....hm....moze se naci ali kosta puno vise nego npr kuhinja od iverice......
Pogledaj ovo, na slici ne izgleda baš rustikalno, ali jeste. Ja vidjela svojim očima. Ako hoćeš vidjeti, imaš izloženu trpezariju u salonu Šipada na D.Malti.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 6.4.2012 12:30:24
hanabanana
Ja imam odlično iskustvo. Slučajno sam neltila na njihovu trpezariju, onda malo surfala po netu, na kraju odlučila sjesti u auto i otići u Kalesiju. Takvu profesionalnost je vrlo rijetko sresti u BiH.
Sve što smo naručili došlo je onako kako je rečeno i u roku u kojem smo dogovorili.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 6.4.2012 12:43:14
Blue rose RR
HB - nice vjerujem da ste se smjestili u novi dom.
Problem kod kuhinja koje se prave od punog drveta jeste taj, što se drvo mora zaštititi. Što ne znači samo jedno farbanje, nego svakih nekoliko godina. Lično meni ovo ne smeta, jer sam dijete koje je odraslo uz drvo, i ja sam do sada svoju farbala dva puta. Svake tri godine se zaletim i nabrzake je ofarbam.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 6.4.2012 12:47:36
Amam
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: ena0002
Ja sam ti u toj nekoj fazi....u potrazi.....a zelim bas nesto kao klasicnu/rusticnu kuhinju....hm....moze se naci ali kosta puno vise nego npr kuhinja od iverice......
Pogledaj ovo, na slici ne izgleda baš rustikalno, ali jeste. Ja vidjela svojim očima. Ako hoćeš vidjeti, imaš izloženu trpezariju u salonu Šipada na D.Malti.
Jao bas ti hvala za link,ja sam na njih i zaboravila,a "blizu" su mi,inace u potrazi sam za kuhinjom,ja bih medijapan visoki sjaj.Moram otici vidjeti ponudu.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 9.4.2012 16:39:51
Amam
Da vas ppitam koje aparate preporucujete,koje imate i s kojima ste zadovoljne. Meni nesto govore da je kao electrolux dobar,a opet tu mi je s cijenom i beko,pa da cujem vasa misljenja,gorenje .Mislim na rernu,plocu,sudjericu...
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 9.4.2012 17:05:53
Selminja
Amam kod nas su aparati Beko i prezadovoljna sam, 5 godina garancija. Što se tiče kuhinje, ja jedino ne bih visoki sjaj, patnja je to, još dijete malo imaš, satrat ćeš se brisajući.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 9.4.2012 17:09:40
*pcelica*
I kod mene su aparati Beko. Ja sam prezadovoljna. Kuhinjski elementi su tamni ali mat nisu visoki sjaj jer se na visokom sjaju vidi svaka tackica Ni ova nije nesto zahvalna ali ja je redovno prebrisem onim daxom i super
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 9.4.2012 17:27:28
enno
Imam dobru ugradbenu kuhinju hvala Bogu. Aparati su kod mene eletrolux za rernu, masina za sudje i napa su zanussi, stednjak ( ringle ) ravna ploca od whirlpool, frizider od indesit. Eto ima razlicitih ali tako sam ja izabrala jer sve lijepo se slazu..boja inox siva.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 9.4.2012 17:49:55
Lavić
Kod mene je Indesit sve osim miksera Svi aparati su se pokazali kvalitetni vec i ranije, imaju 5 godina garancije i povoljne cijene. Kupili smo sve u General servisu, ako imas neki stari aparat mozes dobiti popust 5%, pa jos 5% na gotovinu (a mozda i 10%, zaboravila sam). Jedina zamjerka je inox, na kojem nisam ocekivala otiske prstiju...
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 9.4.2012 23:35:39
Amam
Cure drage hvala vam za vasa iskustva,mi gdje smo planirali raditi kuhinju,vecinom su zastupljeni beko aparati,tako da uz njih donijemo popust i ugradnju,a ako odlucim nesto drugo,moram se snalaziti . Bas mi dobro dodju vasa iskustva,ja imam friz beko i dobar je,prije sam imala manji i on je bio beko i radi evo vec 7 god,super,a sa ostalim aparatima nisam imala iskustvo.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.4.2012 9:43:22
Amam
IZVORNA PORUKA: Selminja
Amam kod nas su aparati Beko i prezadovoljna sam, 5 godina garancija. Što se tiče kuhinje, ja jedino ne bih visoki sjaj, patnja je to, još dijete malo imaš, satrat ćeš se brisajući.
Svakako ce je on napraviti da bude mat,zato ja i hocu sjaj ,nesto mi ljepse kad je sjaj .
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.4.2012 18:53:20
ena0002
Ja sam gledala Gorenje, Beko i Indesit.....e sad kad sam sve sabrala i oduzela to je sve negdje razlike za sve aparate oko 200-300 KM maximalno, cak nije ni toliko. Beko mi je u nekim verzijama cak i skuplji od Gorenja ili isto tako da am od njega odustala. Od Indesita su masine za susje bas jeftinije od Gorenjevih.....pa sam se na kraju odlucila da kupim sve u Gorenju a za tu masinu cu jos vidjeti. I daju popust 13% za gotovinu. U onoj prvoj verziji aparata koje sam ja odabrala dobila popust 400 KM
< Poruku je uredio ena0002 -- 10.4.2012 18:57:02 >