Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 28.10.2011 15:25:53
bambi7
da vas priupitam kad ste vec na temi, treba mi mali blender samo za bebinu hranu, znaci nikakve sad skalamerije i strojevi, samo da moze voce i povrce da pretvori u kašu.....Predlozi?
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 28.10.2011 15:26:33
bananica
postoji, ocigledno da je premaleno,al ja mislim da se na to moze navici,al definitivno nije za svakodnevnu upotrebu, bas kao sto rekoh za vikendice, po meni naravno
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 28.10.2011 15:26:59
Medić*
IZVORNA PORUKA: bambi7
da vas priupitam kad ste vec na temi, treba mi mali blender samo za bebinu hranu, znaci nikakve sad skalamerije i strojevi, samo da moze voce i povrce da pretvori u kašu.....Predlozi?
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 28.10.2011 15:27:27
bananica
IZVORNA PORUKA: medic slatki
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 28.10.2011 15:30:17
bambi7
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Ja sam koristila stapni mikser
i ja isto
nije mi ni na um pao...Hvala zeneee
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 4.4.2012 14:43:50
shpagica
Valjda sam na pravoj temi - molila bih preporuke za iradu kuhinje po mjeri. Ovo uz napomenu da ne zelim sada moderne "hladne" plocaste elemente, nego rusticnu, starinsku, drvenu kuhinju.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 5.4.2012 17:59:34
ena0002
Ja sam ti u toj nekoj fazi....u potrazi.....a zelim bas nesto kao klasicnu/rusticnu kuhinju....hm....moze se naci ali kosta puno vise nego npr kuhinja od iverice......postoji mogucnost da se napravi od medapana a da se mediapan prefarba u mat i da se izrezbare vrata...sve skupa kosta finih para.....mi smo jos uvijek u potrazi pa cemo vidjeti. E da..bila sam prije neki dan u Gorenju i rade takve kuhinje ali to je toliko preskupo da covjek na to ne moze ni pomisliti . Imaju u salonu na skenderiji izlozenu rusticnu . to jedino da nadjes majstora stolara koji inace radi sa drvetom
< Poruku je uredio ena0002 -- 5.4.2012 18:01:10 >
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 5.4.2012 18:07:56
shpagica
ena0002 hvala! Evo da ti pomognem koliko mogu sa informacijama koje ja imam: puno drvo jako puno kosta ali nije ni preporucljivo jer se vremenom krivi i "radi". Tako da je najbolje korpuse uraditi od iverice ili mediapan ploča, a fronte izraditi od punog drveta u tom nekom klasičnom stilu. Ovo su mi objasnjavali u onom studiju za opremu interijera na Ciglanama (radnja na ćošku na skretanju za Koševsko brdo, gdje je nekad bio Bunjin salon auta).
Tamo su mi također rekli da im je NAJSKUPLJA neka varijanta kuhinje 900KM /m duznom. Dakle ima mnogo jeftinijih varijanti. Čovjek radi namještaj u svom pogonu a žena mu je arhitekta. Kažu da mogu da rade sve što zamisliš. Eto.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 5.4.2012 18:19:03
ena0002
Znam da se u stvari samo vrata rade od drveta a sve ostalo ide od iverice... Skontala sam da se u principu moze svasta nesta uraditi samo naravno sve je stvar novca A to od 900 KM jesu li mislili na drvena vrata