almondray -> RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito (10.9.2016 7:37:40)
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: almondray Svi smo mi prije imali(bar kod roditelja) priliku vidjeti kuhinju od iverice.Neke su trajale i po 25g. Moja prva kuhinja je od iverice iz Malagića,10g služila taman spram cijene. Svekrva je prije 6 g ubacila medijapan vs,fronte,a iverica je kod svih ionako u unutrasnjosti. Radila je kod loše firme i dobila je fronte zamazane lepilom,valjda kako su lijepili kant traku koristili se prstima[sm=smiley36.gif] Što se ostalog tiče nema zamjerki,lako se odrzava,ne ostećuje se medijapan Ja sam ubacila kuhinju prije 4mj,iverica unutrasnjost fronte od farbanog medijapana.Fronte se lako oštećuju ,skida se parba.Prednost je sto je mogu prefarbati kadkod poželim i što nema tih kant ivica. Majstor je stavio lošu ivericu i ako padne kap vode odmah se počne dizati.Ja sam radila kod privatnika. Poenta [sm=zmeden.gif] bolje kvalitetnija iverica nego pozlaćena fronta[sm=smiley36.gif] Eto vidis nisam znala da se lakirani medijapan tako lako ostecuje. A iverica koju ovaj koristi je navodno neka kvalitetna austrijska a i ja se vodim logikom da mi je bitnija kvalitetna konstrukcija, unutrasnjost. Vrata mogu uvijek po potrebi zamjeniti. Tako da je odluka pala na varijantu sa vratima od iverala. Ne znam sta su mogli kod tvoje svekrve zamazati.[sm=zmeden.gif] Kako meni objasnise medijapan nema kant traku, moze jedino imati foliju...a i to ne znam kako su mogli zamazati i prstima lijepiti[sm=smiley36.gif] Nego kako si ti zadovoljna staklom? Ja se jos dvoumim izmedju stakla i nekog mozaika. Sve zamisljam da se vidi svaka kapljica vode ili ulja na staklu, pa bi ja vise puta na dan to mahnito brisala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ladyblue slazem se i ja da treba promijeniti namjestaj, ali ne zelim ove krupne i skupe stvari raditi ponovo uskoro. Nema novih radova dok ne otplatim ovaj kredit[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Stvarno ne znam to oko kant trake ,ali ja je vidim i vidim da je zamazana i ljušti joj se ta folija. Ne vidi se iz daleka ali kad se priblizis vidi se tanki sloj, prozirno,kako se odljepljuje. A ja imam vrata na ugradbenom ormaru od medijapana (nije vs) to smo radili mi sebi i morali smo kantirati ivice. Znacii ima kant traju. Farbani mardijapan nema.
|
|
|
|