Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 11.11.2009 23:08:41
maminsin
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Ne znam, Hanady, za tebe, ali ja sam prosle godine kupila u Uniprometu karnizu (2m bilo je oko 18-19KM) sipka sa diskretnim ukrasom na kraju. Evo je ko jucer kupljena. Nije se nigdje "izlizala".
E super da ima i pozitivnih za Unipromet. A gdje to dodje? Izvinite sto stalno pitam gjde je ovo i ono ali nisam u SA pa kad dodjem da ne lutam.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 11.11.2009 23:13:02
Hanady RR
Nije se desilo meni nego mojoj seki a razlog je sigurno jer ih ona vrlo često briše i čisti pošto ona ima kamin u dnevnom boravku no ja sam samo podjelila iskustvo pa eto.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 11.11.2009 23:26:39
Hanady RR
nadam se da sam uspjela ove sličice stavit da ih vidite...nekako sam izašla iz fola...prije mi je to bolje išlo.
E bas su extra! Mislim i na zavjese i na garnisne. Jedino sto cu ja pokusati da "izostavim" su one stipaljkice. Htjela bi da mi naprave zavjese pa da samo navucem i naboram na onu sipku. Moja mama uziva u tim stipaljkicama i jos mjeri razmak od jedne do druge metrom!!! E ja nisam tako pedantna.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 12.11.2009 0:08:57
veeseelaa
na pijaci Kumrovec, mislim da su koštale po metru neke 22-23 KM i ne peglaju se al zaista se ne peglaju ako hoćeš mogu ti putem pp-a poslati broj telefona žene koja ih prodaje i inače šije iste
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 12.11.2009 0:11:44
maminsin
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
na pijaci Kumrovec, mislim da su koštale po metru neke 22-23 KM i ne peglaju se al zaista se ne peglaju ako hoćeš mogu ti putem pp-a poslati broj telefona žene koja ih prodaje i inače šije iste
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.1.2010 21:38:28
meli
ja sam bas juce kupovala zavjese i rekli su mi ovako da mjerim : izmjeriti garnise i onda puta 2. kod mene su garnise 3,5 metara pa sam uzela 7 metara zavjesa. meni tako rekose. ne znam jesam li u pravu. kad budu sasivene vidjet cu jesam li pogrijesila.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.1.2010 22:25:31
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Golubica
Zna li neka od vas koliko zavjese ide na metar prozora? Planiram kupovati neke pa ne znam koliko tacno da kupim za sirinu prozora od 2,5 m
Zavisi. Klasična zavjesa ide duplo, kao što rekoše. A, imaš sada ovih nekih raznoraznih načina šivanja, kada je zavjesa samo raširena, bez nabora i slično. Najbolje je da si prije svega izabereš model.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.1.2010 23:33:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bebbe
IZVORNA PORUKA: Golubica
Zna li neka od vas koliko zavjese ide na metar prozora? Planiram kupovati neke pa ne znam koliko tacno da kupim za sirinu prozora od 2,5 m
Zavisi. Klasična zavjesa ide duplo, kao što rekoše. A, imaš sada ovih nekih raznoraznih načina šivanja, kada je zavjesa samo raširena, bez nabora i slično. Najbolje je da si prije svega izabereš model.
Ako hoćeš malo bogatije da izgleda ideš na 1 metar prozora 3 metra store u najmanju ruku 2,5 metra Mada ovisi i od same store, ako je "rjeđa" mora biti više metara ako nije nego je npr s nekim detaljima može i malo manje metara al ja nikad ne uzimam ispod 2,5 metra po 1 metru prozora
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 28.5.2010 18:24:05
Nejrica
Eeej zenice moje! Ima li neka od vas u svojoj kuhinji onaj stalak gdje se cijedi sudje,ali od metala,NE PLASTIKE. Ja imam plasticni,ali se uzasno prlja i bukvalno pocrni na nekim dijelovima. Ako imate,gdje ste kupile ili ako ste negdje vidjale,javite,pleaseee!