Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje kupiti "moderne" garnisne i za... 7.11.2009 9:04:04
maminsin
Trenutno nisam u SA ali cu biti za nekoliko dana. Interesuje me gdje mogu da kupim modernije garnisne? Kad kazem "modernije" mislim na one sto izgledaju kao kovano gvozdje ili kao mesing, a ne na one tipicne drvene sa kuglama na krajevima. Nadam se da me razumijete. Isto tako me interesuje gdje mogu nabaviti zavjese po mjeri?
Hvala puno!
PS Ako ste skoro kupovali nesto slicno, molim vas da stavite cijene.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 9:17:44
Anoniman
mislim da je takvih garnisa bilo u obiju...a zavjese u velani i radnja na skenderiji (ne znam ime) zgrada gdje je i reiffeisen banka (cijene ti ne znam reci, jer smo mi davno kupovali...nisu jeftine bile....govorim o velani)
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 10:37:50
acudesa
IZVORNA PORUKA: maminsin
Trudim se da izbjegnem skupe radnje pa ako imaju i garnisne i zavjese na pijacama onda SUPERICKA!
ja mislim da ih imaš i u FIS-u ja kad sam sebi tražila tu su mi bile najpovoljnije garnisne, a zavjese su mi na pijaci otoka prelijepe, ali pazi ako budeš krojila čula sam da znaju sfušeriti, a imaš i u Fisu lijepe zavjese
< Poruku je uredio acudesa -- 7.11.2009 10:48:10 >
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 11:12:47
acudesa
pretpostavljam da žena ne želi na ovom kokuznom vremenu davati bogatstvo za zavjese i karnisne, a Boga mi su pravo skupe, nisu kad gledaš 1m, ali za cijeli stan koji ima prozora i prozora, dođe to na finu cifru...
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 11:16:09
Private
Ma acudesa,znas kako kazu,koliko para toliko i muzike.Meni se svidaju one od 20 KM koje su kao protkane zlatnim nitima a i nepeglaju se.E sad kolika je garniza,a rijetko kome je ispod 2 m.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 11:30:08
acudesa
IZVORNA PORUKA: Private
Ma acudesa,znas kako kazu,koliko para toliko i muzike.Meni se svidaju one od 20 KM koje su kao protkane zlatnim nitima a i nepeglaju se.E sad kolika je garniza,a rijetko kome je ispod 2 m.
upravo tako-a, ja imam riješen problem tako što nemam zavjese ni garnisne uopšte samo žaluzine, super izgleda minimalistički namješten stan ps-ko se može danas dosta protegnuti svaka mu čast
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 11:35:53
Private
acudesa,netreba ti puno,samo 340 KM,pa jos malo za traku,pa sivanje,isplati se vise zaluzine samo imati ,a mogu ti reci i da trakaste zavjese dobro izgledaju.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 11:37:14
anidla
prosle sam sedmice kupila divne zavjese 105 cm sirine, duge 2 m i komad sam placala 19.90 KM, ali im je dizajn, boje sve na mjestu (po mom ukusu)...imas ih u MAGMA HOME, naravno imas ih i skupljih po 49 KM...
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 11:38:03
acudesa
IZVORNA PORUKA: Private
acudesa,netreba ti puno,samo 340 KM,pa jos malo za traku,pa sivanje,isplati se vise zaluzine samo imati ,a mogu ti reci i da trakaste zavjese dobro izgledaju.
a, karnisne? a nabori, ne može baš skroz ravno a, bile su u opciji i trakaste a, od njih sam odustala isključivo radi održavanja, žalozine su lakše za održavati
evo našla sam sličicu na kojoj se vide žaluzine, nije strašno bez zavjesa, jel da?
< Poruku je uredio acudesa -- 7.11.2009 11:51:17 >
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 18:47:06
maminsin
E bas vam hvala. Super savjeti!
Eh, da je stan nego kuca!!! Za zavjese vidim imate dosta ideja ali sta je sa garnisnama? Kako se one prodaju? Znate li cijene? Naravno kao sto neko rece trebaju mi one preko 2m. Uh, izgleda da ce ovo biti paprena cifra pravo al' sta da se radi. Imam ja i zaluzine ali nekako izgleda pusto (bas kao da nesto fali).
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 19:01:23
triplemama
IZVORNA PORUKA: anidla
prosle sam sedmice kupila divne zavjese 105 cm sirine, duge 2 m i komad sam placala 19.90 KM, ali im je dizajn, boje sve na mjestu (po mom ukusu)...imas ih u MAGMA HOME, naravno imas ih i skupljih po 49 KM...
Šta sve ima u to Magma Home na Ilidži ?
Nisam ni znala da ima a sad gledam njihov katalog i ima finih stvari. Interesuju me tepisi, posteljine i ove džidže razne.
< Poruku je uredio triplemama -- 7.11.2009 19:05:23 >
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 19:51:47
*Seve*
Ja volim lijepe zavijese ali nevolim bas ono pretrpano sa paravanima. Ovakve imam u kuhinji. A ovakva tri komada u salonu samo crvena(bordo)masnica. A lijepe su mi i ove hocu da uzmem za salon za promijeniti. Mada su dosta skupe ovdje zavijese ali im je kvalitet jako dobar...