Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 20:30:38
acudesa
Seve, zavjese su ti za 10 Ja volim zavjese ali tuđe , nešto sam se navikla ovako, nema šanse da bi ih stavila, ali iskreno mi se sviđaju u stanovima koje ih uljepšavaju,... Kod mene su prozori tako komplikovani u dnevnom, idu nešto pod uglom, različitih dužina, da mislim da bi sa zavjesama to tako pretjarano nabacano izgledalo, a to ne volim (čak i one nejjednostavnije zavjese bi na njima izgladale kompl, tako da sam na Vi sa zavjesama u mom stanu )
< Poruku je uredio acudesa -- 7.11.2009 20:31:00 >
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:29:46
Visnja RR
U robotu na socijalnom pa na trecem spratu ima radnja sa zanimljivim zavjesama... u mom stanu ih nema a moja mama nekad bila dr.za zavjese u cardei mada su tada metar zavjesa bile oko 120 km...
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:31:46
milenium
IZVORNA PORUKA: maminsin
Trenutno nisam u SA ali cu biti za nekoliko dana. Interesuje me gdje mogu da kupim modernije garnisne? Kad kazem "modernije" mislim na one sto izgledaju kao kovano gvozdje ili kao mesing, a ne na one tipicne drvene sa kuglama na krajevima. Nadam se da me razumijete. Isto tako me interesuje gdje mogu nabaviti zavjese po mjeri?
Hvala puno!
PS Ako ste skoro kupovali nesto slicno, molim vas da stavite cijene.
u obi-ju ti ima sigurno!ali su vrtoglavo skupe.skuplji onaj ukras na kraju(ona kovrdža,list ili šta li već koji oblik želiš)nego ona duga lajsna.25-30km samo onaj 1završetak,naime to se kupuje posebno jer ti biraš koji oblik želiš:list,špic,nešto kao val,cvijet itd.zatim one tiple koje se postavljaju na zid koji treba izbušiti.mislim da sve dođe oko 150-200km ta kovana ,mesing garniša! a i moda se uvijek mijenja,tako da te sada i prolaze,osobno uvijek uzimam drvo,to je uvijek in!
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:34:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
U robotu na socijalnom pa na trecem spratu ima radnja sa zanimljivim zavjesama... u mom stanu ih nema a moja mama nekad bila dr.za zavjese u cardei mada su tada metar zavjesa bile oko 120 km...
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:35:24
milenium
ja sam nedavno dječje zavjese plaćala po 8km metar.a jučer prijateljica u mostaru u vrapčićima kupila zavjese ima super zavjesa za kuhinja i dnevnog cijena 3km/metar.pa eto tko je blizu.
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:37:37
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada
jel' ona na carsiji?
jeste draga ...i ja sam tu radila al vise ne postoji ...na zalost
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:39:47
Anoniman
jel' ona na carsiji?
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:49:49
anidla
IZVORNA PORUKA: triplemama
IZVORNA PORUKA: anidla
prosle sam sedmice kupila divne zavjese 105 cm sirine, duge 2 m i komad sam placala 19.90 KM, ali im je dizajn, boje sve na mjestu (po mom ukusu)...imas ih u MAGMA HOME, naravno imas ih i skupljih po 49 KM...
Šta sve ima u to Magma Home na Ilidži ?
Nisam ni znala da ima a sad gledam njihov katalog i ima finih stvari. Interesuju me tepisi, posteljine i ove džidže razne.
ja sam odusevljena sa Magma Home, cini mi se da bih sve pare tamo potrosila....imas i na Ilidzi a imas i u Titovoj (prijasnji TL).....posteljine su preeeedivneeee, samo meni dimenzije ne odgovaraju jer je moj jorgan 200 sa 200 cm q kod njih malo manje (steta!!!!) sto se tice za kucu ukrasi, zatim sve za kuhinju....fakat se na snizenjima moze naci divnih stvari kako za sebe tako i za poklon...ja sam neki dan uzela stolnjak bio 34 km ja ga platila 12 km ili npr. za djecje sobe bude super stvari i namjestaja....sve za kupatilo od prostirki, peskira ma svega...ali kazem samo snizenja ganjati
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 7.11.2009 23:51:15
Visnja RR
jel' ona na carsiji?
onda znass mog rodjaka Cibu
kako bona ne znam... ja mu bila sekretarica super lik
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 8.11.2009 0:06:46
Anoniman
jel' ona na carsiji?
onda znass mog rodjaka Cibu
kako bona ne znam... ja mu bila sekretarica super lik
RE: Gdje kupiti "moderne" garnisne ... 8.11.2009 0:35:18
acudesa
IZVORNA PORUKA: milenium
dobro se drži!a joj kolko ti je ovo cviće u sredini,čime ga zalivaš!kod mene iste veličine ima 3 godine.
OT, al hajde, o kući je u podmetač za saksiju sipam vodu, sad kako je grijanje skoro svaki dan, i dam mu povremenu dohranu... Ne znam vidiš li, ali u anthuriumu (cvijeću) imam dva ogromna živa bambusa koji mu pojačavaju stabljiku, ono zabola ih u zemlju kad sam ih dobila u buketu