teta berta -> RE: Porodilište Mostar (18.2.2009 22:29:27)
|
evo i mene. što se tiče doma zdravlja ima ih svakakvih, no nama je super dr.Šandrk, pristupačna, ljubazna i stvarno ok žena. Postavim joj sto pitanja i uvijek mi strpljivo na sva da odgovor, počevši od dohrane pa na dalje. A pristup bebi joj je super. Što se tiče bb. dr.Brkić mi je stvarno dobra, pomogla kod urinokulture i hB riješili se e.colli! Što se tiče Božićke da i ne spominjem, kad se mala rodila davala je svakakve dijagnoze, od srčane mane, do nekih sidroma!!! Bože dragi kako me isprepadal, one dane na ginekologiji sam bila napola mrtva, napola živa!!! A djete zdravo ležalo na pedijatriji. Na kraju otpusno pismo dijagnoza žutica, sad me ni pogledat nesmije, okreće glavu kad nas vidi. A Milanovu smo jer smo čuli da je extra i to kad je beba bila nemirna par dana pa da je ne vodimo stalno u dom zdravlja a blizu nam je kuce. Rekao nam da beba ima upalu oba uha i propisao klavocin(koji je zavšio u kanti za smeće)! Meni je to bilo sumnjivo i iako smo kupili sirup, nisam ga davala bebi, čekala jutro i odvela je u dom zdravlja. Naravno, prešutila sam i za klavocin i za Milanova, rekla samo da beba plače kad joj dodirnemo uši(to sam smislila na putu do doma zdravlja, a nije je bolilo) jer nisam znala šta drugo reći. Strpljivo ju je cijelu pregledala i rekla kako joj je nosić začepljen, pa može biti malo od toga, ali da su uši potpuno zdrave, nikakve upale. Bože dragi, šta da sam djetetu bezveze dala lijek i to klavocin, penicilin uostalom antibiotik! Eto to je moje iskustvo sa Milanovom, s tim da je on meni malo pogrub, kako mi je drsko pomaknuo noge da namjestim bebu u krilo da je pregleda. ko voli nek izvoli, ja više ne, hvala...
|
|
|
|