Bubamara Mala -> RE: Porodilište Mostar (11.6.2012 15:57:07)
|
Uz sve navedeno ponesite i nekih sokova i energetskih pločica da se okrjepite kada dođete u sobu nakon poroda. Ponesite nekoliko boca vode. Ja nisam dala svojima da mi donose hranu da mi se ne skupljaju lonci oko kreveta (što mnoge rade) već sam tih par dana jela njihovu hranu i dobra mi je bila. U ormaru ima dovoljno mjesta pa ponesite što god mislite da bi vam koristilo, nije ograničena količina stvari koju donosite, ponesite odmah 6 ručnika i ubrusa vam ne može biti puno, nema ništa u wc-u pa je s njima dobro brisati ruke. Nama je dobro došla izdajalica, bez nje ne bih išla roditi više nikada. Za prvorotkinje savjetujem da ponesu NUK nastavak za bradavice, teško je odmah početi dojiti pa ovi nastavi pravo bebi pomognu, lakše im povući, još nisu naučili povući da izvuču bradavicu, bez ovog prvorotkinje ne bi trebale ići. PEDIJATRICA da, da još uvijek je ista, doktorica Violeta SARAGA Karačić - što god pričali o njoj bolje da i te neke sitnice pronađe i liječi dok ste u bolnici nego da riskirate odmah izići, moje dijete je stavila na terapiju 48 sati jer kaže da sam ja kroz trudnoću imala neku upalicu (nisam znala za nju), bolje da smo ostali i duže nego da nas je poslala pa kasnije problemi. Na njoj je i kada vas otpušta da vam iznese neke svoje sumnje da potražite mišljenje specijaliste, preoprezna je i tako treba da se postupa sa novorođenim bebama. Sada su dobili i aparat za snimanje sluha OAE, nećete više morati naknadno dovoditi djecu na ORL. Najvažnije vam je da se sve brzo zaboravi, vi kada vidite svoje djete išli bi ga svaki tjedan rađati samo da ga imate, drugo ništa nije važno, sve prođe.
|
|
|
|