|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
17.2.2011 15:37:44   
Mara
Neki dan mi je frendica rodila i veli da je morala vratiti muža po spavaćicu! A ja nemam spavaćiceeeeeeuser posted image  pidžama rules user posted image
Moram se malo našaliti user posted image , hvata me panika pred porod , ne bi da mi je prvi put user posted image
Nego Iva4 kada je termin?

L´amore basta a se stesso...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 626
17.2.2011 15:41:37   
marinčii
mare pa kako to sad da možeš spavačicu ponjeti svoju,mene su bome naružili kad sam krenula obuć svoju ,a što se tiče nervoze normalno da ti je sad veća jer ipak znaš šta te čeka,a prvi put sve kontaš to ko na filmu za sat dva i evo bebiceuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mara)
Neposredna veza do poruke: 627
17.2.2011 19:55:59   
Mara
Pojma nemam koja je sada fora za spavaćice svoje
I mene prošli put nabalečiliuser posted image  kažu čuj nje i komocije ona bi svoje?! Ne možeeee! Ja onako bezzze osta , ko da oprostiš pouser posted image , i fino vratila svoju pidžamu nazad i obukla njihove sexy spavaćice a šta jes jes , fine i nove su tada bile , prije cca godinu i poluser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 628
18.2.2011 8:10:20   
iva4
Mare, to sam i ja cula od nekih zena da su morale ici kupit svoju, valjda je nesatlo zaliha user posted image ...
Termin mi je za dva miseca user posted image

(odgovor članu Mara)
Neposredna veza do poruke: 629
21.2.2011 14:39:02   
Mara
Update za pidžame user posted image : Bio vikend kad je frendica  rodila pa nisu imali čistih ,pa spremila ona muža doma po pidžamu , domaće je domaćeuser posted image

(odgovor članu iva4)
Neposredna veza do poruke: 630
21.2.2011 14:45:36   
sporty mamaa
Meni su njihove spavaci bile krizauser posted image Vise otkrije nego pokrije, al kad si u onakvom stanju nije te briga u cemu si, samo mislis da sto prije izades i vratis se u normalu... A to nemaju cistih, jao stvarno sramota.... Ja sam cim sam izasla iz intenzivne obukla ni manje ni vise nego pidamu i poslije donji dio trenerkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Mara)
Neposredna veza do poruke: 631
21.2.2011 23:05:18   
AdiiM
Ovu sam pricu napisala prije 19 dan na bebcu pa sam htijela da je i svama podjelim posto se pise o porodilistu Brankovac.

Danas je tačno mjesec dana kako mi se desila najgora stvar u životu. Nisam mogla ni zamislit da bi mi se takvo nešto moglo desiti. Ostala sam trudna u aprilu prošle godine i termin mi je bio 4.1. Kada sam bila u petom mjesecu trudnoće umro mi je otac poslije 2 godine borbe sa teškom bolešću i pored sveg stresa i tuge sa trudnoćom je bilo sve uredu. U zadnjoj sedmici trudnoće otišao mi je čep i nakon toga sam svaki dan išla na CTG da provjeraju otkucaje srca i da li imam kontrakcije. Na dan 01.01. sam dobila temperaturu i po savjetu doktora popila sam paracitamol i legla, ali sam nakon 2 sata prokrvarila i otišla u bolnicu. U bolnici su me priključili na CTG i u 24 min imala sam 9 kontrakcija, a na pregledu nakon toga su vidili da sam otvorena samo 1,5 cm. Doktor je rekao da nisam za prijem i da neću još rodit ali da će me primit u bolnicu jer krvarim. Poslije toga su bolovi postajali sve češći i jači i nakon 4 sata bila sam otvorena 9 cm a doktor se iznenadio činjenici da sam se otvorila tako brzo s obzirom da mi je prva beba. Sa mnom je čitavo vrijeme bila moja najbolja prijateljica koja je doktorica i radi u Austriji i davala mi da pijem vode jer su mi se usta od temperature sušila. U 00:15 sam rodila divnu curicu tešku 3,930 kg i dugu 56 cm i s bebom je bilo sve u redu ali sa mnom nije. Posteljica mi se zaljepila na zidove materice i nisu je mogli istisnuti i jedini način da se izvadi bio je da je doktor izvadi rukom. Prilikom toga mi je puknuo grlić materice i počela sam još više krvariti. Prilikom šivanja data mi je lokalna ali zbog upale nije djelovala tako da sam svaki ubod igle osjetila a temperatura 38,6 nije popuštala i počela me je tresti groznica a prilikom šivanja meso je pucalo. Sve sam istrpila bez ijednog glasa misleći o bebi i govoreći sama sebi samo nek je s njom sve uredu. Oko 1:30 u salu su pustili mog muža, rodbinu i prijatelje a bebu su stavili kod mene da doji. U 2:15 su me na krevetu odveli na odjeljenje rekavši mom mužu i prijateljici da ne mogu s nama da će oni zvati pedijatra da pregleda bebu radi zagađene plodne vode a da oni dođu ujutro. U sobi je beba ležala do mene a ja sam u sali nakon poroda primila lijekove da mi snize temperaturu i oni su počeli djelovati i ja sam se preznojila te zamolila sestru da mi prebaci bebu u krevetac da se ja mogu obrisati. Gledala sam je čitavu noć. Bila je preslatka, rumena u licu. Negdje oko sedam sat mene je prevario san na 5 minuta i kad sam se prenula bebe nije bilo u krevetcu a čula sam sestu kako priča na telefon da beba ima temperaturu. Nakon nekih 20-ak minuta došao je pedijatar i rekao tako hladnokrvno da beba nema skoro nikakve šanse da preživi jer ne diše sama te da joj upuhuju zrak i da je u tako lošem stanju da je ne mogu prebaciti u drugu opremljeniju bolnicu koja je udaljena nekih 3 km. Nazvala sam muža sva izbezumljena i rekla mu kroz suze šta mi je doktor rekao. Odmah je došao da bude sa mnom. U međuvremenu bebu su prebacili u drugu bolnici i muž je otišao da bude u toj bolnici i da vidi šta će biti a ja sam ostala sa prijateljicom. U 10:15 prijateljici je zazvonio telefoni i po izrazu njenog lica sve mi je bilo jasno. Moja beba je umrla. Nisu mogli ništa uraditi. Beba nije pregledana kad je rođena nego tek ujutro a u meni će uvjek postojati sumnja da bi sada bila kraj mene samo da je ginekolog zovnuo pedijatra kada se beba rodila.Doktorica kod koje sam privatno išla na preglede a koja radi u bolnici gdje sam se porodila kaže da oni nemaju pojma šta se desilo da se neće ponoviti u narednih 20 godina. Htjeli su da rade obdukciju ja im nisam dala a prilikom poroda je uzet uzorak iz pupčane vrpce i uzorak posteljice koji je pokazao da imam ešerihiju koli što mi nije jasno nikako jer sam 10 dana prije poroda vadila nalaze i nje bilo nikakve upale ni bakterija. Kolegica koja radi u bolnici kaže da sam je vjerovatno dobila u bolnici na jednom od zadnjih pregleda u zadnjoj sedmici jer su mi provjeravali koliko sam otvorena. Sada nakon mjesec dana ja još uvijek ne vjeruje da mi se to desilo i sve mislim sad ću se probudit iz ovog ružnog sna ali moje slatke bebice nema i to je surova činjenica a mi ne znamo koga da krivimo za njenu smrt.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 632
21.2.2011 23:11:13   
Anoniman
ne mogu da ne napisem nista al zaista svaka moja rijec bi bila suvisnauser posted image user posted image user posted image jako mi je zao user posted image

(odgovor članu AdiiM)
  Neposredna veza do poruke: 633
21.2.2011 23:15:13   
Dragička
žao mi je svaka riječ je suvišna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 634
21.2.2011 23:16:53   
Romali
Dušo moja draga, prepoznat ćeš ti mene,
ti si najjača osoba koju sam u životu upoznala. Ti si primjer svima, daješ snagu i volju za životom.
Već smo sve rekli jedni drugima, eto samo da ponovim da uvijek imaš nas, svoje prijatelje, da nikad nećete ostati sami ti i M. I da će nova bebica aBd ovu bol zamijeniti srećom.ć
Ostani uvijek tako jakauser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.3.2011 16:25:29 >

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu AdiiM)
Neposredna veza do poruke: 635
21.2.2011 23:22:09   
Skvo RR

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.2.2011 23:23:47 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 636
21.2.2011 23:27:31   
Hanady RR
svaka riječ je suvišna...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imaš sreću da je Romali dio tvoga života i vidim imaš prjatelj i one koji će uvijek biti uz vas.

želim ti svu sreću svijeta...user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.3.2011 16:26:01 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 637
21.2.2011 23:36:48   
Anoniman
sta god da napisem....

zao mi je

drzite se

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 638
21.2.2011 23:37:57   
Amani12
user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 639
21.2.2011 23:48:51   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Strasno....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgrozena sam...ne mogu naci rijeci da te utjesim...jer je pretuzno...user posted image user posted image user posted image user posted image

Beskrajno mi je zao...user posted image

IZVORNA PORUKA: Dragička

nemam riječi  user posted image user posted image  
žao mi je

IZVORNA PORUKA: N_N

O Bože user posted image user posted image user posted image user posted image
Pretužno...... user posted image

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

...vskao novo čitanje me ljuti i sve više žalosti...
samo da smognete snagu da prebrodite ovu tugu...
da vam se nova sreća osmjehne i uvijek ostane uz vasuser posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 640
21.2.2011 23:49:58   
AdiiM
Hvala vam svima. Ja znam da sam sretna sto imam takve prijatelje i dok sam ziva necu im moci zahvaliti za sve sto su ucinili za mene i mm, bili su uz nas kad nam je bilo naj teze i jos uvijek su uz nas. Pravi prijatelji su ne procijenjivo blago.

Neposredna veza do poruke: 641
21.2.2011 23:50:59   
Ben 10

TUzno...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu AdiiM)
Neposredna veza do poruke: 642
21.2.2011 23:52:53   
maja78 RR
nemam rijeci ...

zelim tebi i tvom muzu svu srecu svijeta

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 643
21.2.2011 23:55:23   
Medić*
pretuzno user posted image

nemam rijeci utjehe koje bih ti mogla uputiti ... zao mi je...

zelim ti puno snage da prebrodis ovo beskrajno iskusenje i gubitak  aBg

< Poruku je uredio medic slatki -- 21.2.2011 23:56:52 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 644
22.2.2011 0:04:24   
muaaa
pretuzno zaistauser posted image user posted image user posted image user posted image

mojoj rodici se ovo isto desilo, ali dobili su drugu sansu i predivnog sincica hvala Bogu,i ti ces aBd

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 645
22.2.2011 0:05:52   
Visnja RR
user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 646
22.2.2011 0:53:47   
dzeni_nl
oh mila bas se rastuzih ne znam sta da ti napisemuser posted image user posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 647
22.2.2011 0:55:07   
myb@by
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaista žalosno. Nadam se da ce vam dragi Bog podariti snage da izdržite.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 648
22.2.2011 12:34:33   
iv@ncica
tako  mi je  zao....user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 649
22.2.2011 12:40:26   
marinčii
Adiim  tako mi je žaouser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *