luna77 -> RE: Porodilište Mostar (8.7.2009 7:18:40)
|
IZVORNA PORUKA: milenium LUNA DA TEBI NE RDI DOLE NETKO OD RODBINE PA TEBI KAO SVE SUPER?! Zašto da bi se mi zadovolavali mrvicama kad možemo dobiti cijeli kolač?! evo rođakinja mi je tek izišla iz bolnice bila je na ginekologiji sve do jučer,išla sam joj u posjetu,jadnica se kupala hladnom vodom,nitko to nije grijao ni donosio,kad bi one svima grijale,nebi mogle nanit vode za 10 dana.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] teta berta super mi je što se napokon netko zanima za ovu temu i što napokon nešto pokrećemo,odmah osjećam da se svijet mijenja nabolje,još ima ljudi kojima je stalo i koji žele nešto učiniti. Evo u moje ime ih upitaj zašto nemože mm prisustvovat porodu,koda je to puko slovo tj.tolki bauk?! da ti prvo odgovorim Ne neradi mi nitko u bolnici Mostar ,napisala sam da imam i RH osiguranje i mogu birati gdje ću roditi ali se u Mostaru osjećam bolje nego negdje drugo jer sam tu među svojim(mislim na mentalitet ne naciju) drugo,pozdravi rođakinju i nazalost reci joj da laze jer je voda stigla 14.6 istina nakon 2 tjedna jer je bio u kvaru grijač koji grije zajednički bojler i tople vode nije bilo nigdje u bonici a ne samo na ginekologiji.Nije mi jasno zasto toliko blatis tu bolnicu ??? nigdje nije krasno ali bolnica je iznad mnogih drugih u BIH . sto se muza na porodu tiče bez polozenog tečaja kojeg kod nas još nema a pitanje je kad će i biti jer nedostaje kadra meni i netreba muz na porodu ,kad bude imao zavrsen tečaj da mi pomogne kod disanja,prodisavanja i ostalo nek bude a ne samo gleda tad ok. Po pitanju vode zasto mislis da nebi mogle donijeti vodu svima nisu je grijali u šerpicama ???pa neznam kako ti ta rođakinja nije rekla da su nakon nestanka tople vode ugrađena odmah 2 bojlera protočna i da je bar donekle riješen problem na babinjačama Nikita rodiliste u Ljubuskom je ok iako dosta staro ali su babice super,znam jako puno cura sto su rodile tu ali ako je sav ok odnosno ako je porod prirodni.problem je ako nesto pođe po zlu jer ponekad jedan od dr dosta dugo odugovlači slanje u MO mkako kazes ima još vremena i vidječes kako se stvari razvijaju.I da muz moze biti na porodu ako potpise da ako se onesvijesti enmoraju svi skakati da njega ozivljavaju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Teta Berta drago mi je za reportazu ali pitajte i druge liječnike mislim da se dr Darko često pojavljuje u tisku
|
|
|
|