MELLI -> RE: Pred porodom ste!Mama kod vas da pomogne, svekrva ljubomorna! (27.10.2009 14:22:24)
|
nek ide na balkon (po minusu koji ce biti ovdje u svedskoj)i tako to... IZVORNA PORUKA: milomoje Pomogle- jeste! Sto se tice mog muzica/puzica heheh ja sam sretna s njim zaista, tu daljinu od svih ostalih da nije tako ne bih mogla prebroditi... on se slaze sa mnom i zeli pomoci koliko moze, ali pod uticajem svoje mama ima jedan veliki problem koji vucemo svo vrijeme dok na kraju ja nisam popustila, ali zbog bebe a ne sebe... Naime, radi se o ovom drugom problemu a to su cigare... Ja sam pusila,pravo, on pusi i dalje 2-3 cig dnevno, ali dugo , dugo sam imala problema sa njim i s njom da se pusi u kuci, odn. u kuhinji... u 5 mj. trudnoce sam prestala skroz, poslije smanjivanja... a on i dalje... moja mama pusi, dolazi a prva reakcija svekrve kad smo rekli da ce m´doci rekla je, pa kako cemo obadvije oko bebe (ne mene heheh) a mati ti pusi... od tada muz samo prica o tome... nek ide na balkon (po minusu koji ce biti ovdje u svedskoj)i tako to... Mozda je ovo za drugu temu, ali eto otvoriste me ovdje... Izvini ali ja ako sam dobro skontala,tvoj muž je protiv da tvoja mama puši u kući u koju će tek ući mala beba.Ako je tako, u pravu je.U mojoj porodici ima jako puno pušača,ali kada su bebe stigle u kuću, pušilo se isključivo na balkonu,bez obzira koliki je minus bio(Hannu sam rodila u decembru).Ko voli neka se za svoje zadovoljstvo mrzne vani,moja djeca nisu bila dužna "pušiti" sa ostalim pušačima. Mama ti ne bi trebala zamjeriti na tome,a ni bilo ko drugi. Izvini ako nisam dobro skontala tvoj post[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|