delly -> RE: Pred porodom ste!Mama kod vas da pomogne, svekrva ljubomorna! (12.11.2009 11:25:34)
|
i meni moja mama dosla 3 dana nakon poroda iz hrvatcke i ona i braco i platili karte normalno i bila mj dana ,i sta da mi je iko ista reko samo bi mu usta zavezala pa da je i moja vlastita mama , . ja sam svoja leda derala i mm da zaradimo pare sta imaju s time?? trebas malo s muzem popricat jer danas je to sutra ce vam sa svime upravljat ,srezi u korjenu ,nedaj da ti se petlja u zivot nikako . meni je mama pomogla nakon poroda jako punooo ,kuhala,cistila,ma super,ja sam samo bila s bebom a i mm je nakon sto je mama otisla uzeo 3 sedmice slobodno da i on pomogne tako ja sam odlicno prosla [sm=smiley1.gif] . nema nista bolje nego da vam mama dode pomoc ,treba netko ko vam nece to na nos nabaciti .... a za svekrvu dali je ljubomorna ,ma nevjerujem da je i da je mene bas boli briga [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] zena je inace ok ,ali ja se nedam nikome petljat u moj zivot i nase odluke . evo neki dan isla ja na masazu i mm dosao s posla da cuva malu i sveki kaze pa sto mene nezovet ,reko zasto kad on moze doc s posla on to ionako naradi , njoj bilo krivo ,a iskreno sam joj rekla da ja djete nikome nemogu ostaviti osim muzu jer on zaista zna oko male vise cak nego ona [sm=smiley1.gif], jos mi je davno rekla kad mi je mala bila oko 1 mj , kao ostavi ju ja cu joj dat malo kamilice ovo ono ,reko sad si mi to rekla sad ti ju bas nemogu ostaviti ... a da je ljubomorna neznam zaista me nije ni briga ,... milo sredi to s muzem na lijep nacin ,on mora njoj objasniti da vam se nepetlja
|
|
|
|