Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uh kako se ja naljutim kad vidim ovakve stvari. Pa zar stvarno nema krvi jedna Klinicki centar???? Zar zaista zivot jedne zene ovisi o tome da li ce neko doci i darovati krv??? Pa sta ne daj boze neke vece nesrece (vece u smislu da strada veci broj ljudi)? Joj tuge.
Uh kako se ja naljutim kad vidim ovakve stvari. Pa zar stvarno nema krvi jedna Klinicki centar???? Zar zaista zivot jedne zene ovisi o tome da li ce neko doci i darovati krv??? Pa sta ne daj boze neke vece nesrece (vece u smislu da strada veci broj ljudi)? Joj tuge.
ima koliko i donatora ima...do nas je svih ne mogu je oni izmisliti niti napraviti rh negativan je uvijek rjedji od pozitivnog...a i prima samo rh negativan i nultu
Treba li da se ide u Mostar ili moze i u drugim gradovima a se da krv pa oni da to transportuju
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja ne razumijem ,svakih malo vremena se javljaju statusi ovog kalibra i onda se pitam zar nemamo u Bosni banku krvi...Pogotovo ove krvne grupe ???Tuzno tuzno,sto neko prije mene rece nedaj Boze vece nesrece ... Nadam se da ce mama da prezivi i da ce zajedno kuci sa svojom bebom
da podignem temu da javite prijateljima koji su blizu Mostara
a mi jedino ujutro da nazovemo našu transuziologiju i ptamo o doniranju ovdje da se pošalje tamo ako je to uopšte moguće
kopiram apel sa fb HITNO POTREBNA O+ KRVNA GRUPA(Bijeli Brijeg Mostar) ZA MALOG DJECAKA OD 2 GODINE... KOJI BOLUJE OD LEUKEMIJE !!! MORA BITI MLADJI MUSKARAC. (ne moze zena vec su probali pa je lose reagirao) ZOVITE NA TELEFON 065/280-4368 (IVANA). MOLIM VAS PREKOPIRAJTE OVAJ STATUS!
Noa šta je bilo,preživila je nadam se pa ja ovo tek vidila
ne znam jer mm nije mogao dati krv,davao prije mjesec dana nekoj zeni kojoj je trebalo za operaciju,nismo se mogli sjetiti kad je tocno bilo al nasli ga u registru
DRAGI PRIJATELJI NAŠOJ PRIJATELJICI JASMINI ALAGICH -HAMZIĆ IZ MOSTARA KOJA JE IMALA SAOBRAČAJNI UDES U MAHALI,JUČE SE NAGLO POGORŠALO STANJE POČELA JE GUBITI KRV I HITNO JOJ JE POTREBNA KRVNA GRUPA (AB POZITIVNA ALI MOŽE SVAKA KRVNA GRUPA) UPRAVO SAM DOBILA INFORMACIJE IZ BOLNICE STANJE JE KRITIČNO PREBACILI SU JE U ŠOK SOBU I POTREBNO JOJ JE JOŠ KRVI...KO MOŽE MOLIM VAS DA POMOGNE NEKA ODMAH IDE NA TRANSFUZIOLOGIJU NA BIJELOM BRIJEGU ILI SUTRA NAJ DALJE DO 13.00 h.....HVALA SVIMA KOJI ŽELE POMOĆI I OVIM PUTEM VAS MOLIM DA KONTAKTIRATE SVOJE PRIJATELJE I UPUTITE ZAHTIJEV ZA POMOĆ.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Cure javite se molim vas ako ima iko prisutan. Moj svekar je predsjednik DDK u Jablanici. Samo moram imati pouzdane informacije o svemu ovome...da ga ne uznemiravam ako se krv nasla???
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
kopiram apel sa fb HITNO POTREBNA O+ KRVNA GRUPA(Bijeli Brijeg Mostar) ZA MALOG DJECAKA OD 2 GODINE... KOJI BOLUJE OD LEUKEMIJE !!! MORA BITI MLADJI MUSKARAC. (ne moze zena vec su probali pa je lose reagirao) ZOVITE NA TELEFON 065/280-4368 (IVANA). MOLIM VAS PREKOPIRAJTE OVAJ STATUS!
Ovaj status se dugooo vremena vrti na Fb i u jednom od komentara sam vidjela d aje u pitanju prevara...kod nas nema ovakvih brpojeva sa 7 brojeva...ako je istina zaista ruzno sa cime se ljudi sve ljudi igraju.
Ovaj status se dugooo vremena vrti na Fb i u jednom od komentara sam vidjela d aje u pitanju prevara...kod nas nema ovakvih brpojeva sa 7 brojeva...ako je istina zaista ruzno sa cime se ljudi sve ljudi igraju.
U pravu si, i ja sam dobila informaciju da je prevara u pitanju...samo ne znam ko moze biti toliko bolestan i ovako nesto raditi
DRAGI PRIJATELJI NAŠOJ PRIJATELJICI JASMINI ALAGICH -HAMZIĆ IZ MOSTARA KOJA JE IMALA SAOBRAČAJNI UDES U MAHALI,JUČE SE NAGLO POGORŠALO STANJE POČELA JE GUBITI KRV I HITNO JOJ JE POTREBNA KRVNA GRUPA (AB POZITIVNA ALI MOŽE SVAKA KRVNA GRUPA) UPRAVO SAM DOBILA INFORMACIJE IZ BOLNICE STANJE JE KRITIČNO PREBACILI SU JE U ŠOK SOBU I POTREBNO JOJ JE JOŠ KRVI...KO MOŽE MOLIM VAS DA POMOGNE NEKA ODMAH IDE NA TRANSFUZIOLOGIJU NA BIJELOM BRIJEGU ILI SUTRA NAJ DALJE DO 13.00 h.....HVALA SVIMA KOJI ŽELE POMOĆI I OVIM PUTEM VAS MOLIM DA KONTAKTIRATE SVOJE PRIJATELJE I UPUTITE ZAHTIJEV ZA POMOĆ.
Ajoj, nadam se da će biti dobro.
Zar je takvo stanje u bolnici da nemaju nikako krvi?
Hitno potrebna krv B+ (može i B-) u bolnici Dr. Safet Mujić (Južni logor) u Mostaru, molimo sve koji je imaju da se jave na ovaj broj: 061763415 Hvala!!!
Eh i moja krvna grupa, a i inače sam dd krvi, da sam bliže , nadam se da je dosad već pronađen davalac , jer to je česta krvna grupa, bar koliko ja znam