mišur -> RE: Porodilište u Banja Luci (15.1.2008 15:26:30)
|
Anitab, drago mi je da se konačno neko iz Banja Luke javio. Meni je termin 21.marta, pa ako meni bebac porani, a tebi malo zakasni, možda se i sretnemo gore [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Baš si me obradovala kad si potvrdila da je započelo renoviranje, sumnjala sam kad sam gledala na tv-u. Čula sam da kažu da će buduće mame imati apartmane... Nešto opet ne vjerujem,ali, ko zna..... Ja idem u školu za trudnice, počela sam sad u januaru, i mogu ti reći da je stvarno super! Ja sam oduševljena! Malo se rade vježbice za relaksaciju, ali veći dio provedemo u razgovoru o:porođaju, bebi, dojenju...Uče se tehnike disanja, kada krenuti u bolnicu kada počnu kontrakcije, šta nas očekuje kad dođemo u bolnicu, kako disati u svakoj porođajnoj fazi, šta se dešava poslije porođaja, kako dojiti, kako prepoviti bebu, kako brinuti o sebi prvih 40 dana.... Stvarno super stvar, i mnogo korisna. Bar meni, jer mi je na neki način približilo sve to što me čeka, pa me više i nije toliko strah koliko je bilo u početku. Vodi jedna žena, koja je po profesiji viši terapeut, uz podršku jedne doktorice. Pošto je tebi termin prije mene, ako misliš ići, i ti bi se trebala priključiti, pa mi javi ako si zainteresovana da ti dam broj telefona.
|
|
|
|