Milena 80
|
Drage moje, evo sasvim slučajno dođoh na ovaj forum.Pošto sam i sama majka,razumijem i proživljavam sve što muči sve naše buduće mame.Drago mi je što su današnje žene,puno slobodnije u odnosu na naše majke,koje su se baš pomučile,zato što je bilo sramota, pitati,govoriti ili zatražiti nečiju pomoć...... jer prosto,to je bila taboo tema! E sad, svi znamo,kakvo je trudnoća teško stanje,a o babinama da i ne govorim. U potpunosti se slažem sa komentarima, da je naše osoblje u porodilištu KATASTROFA! Ne radi se tu o tome da smo mi peke,ili razmažene kako one to gore krste,ljudi, one su grozne! Ja bih tu napravila selekciju!Fino, ko je živčan,nije sposoban da radi sa ženama koje su se upravo porodile.A ne, da se na meni neko istresa,a i onako sam sva nikakva od svega!!! Ne kažem ništa za doktore,ma njih pošteno i ne vidiš,a i stvarno su fer i korektni,svi... Al sestre, ne vjerujem da igdje ima gorih!Vjerujte mi da sam se i svađala sa njima,pogotovo sa glavnom sestrom,koja je kao tu Bog i batina.Ne daj Bože da su one tu da pomognu,nego da sole pamet kakav je moj mentalni sklop.Stvarno sam ogorčena,i imam grozna iskustva sa njima,jer sam se ja porodila prije 16 mjs.! Vjerujte mi, ja bih iskreno voljela kad bi postojalo i privatno porodilište.Jer stvarno iz iskustva,znam da privatnici mnogo više vode računa o svojim pacijentima. Veliki pozdrav svim budućim mamama,i sretno!!!!