Đenifer -> RE: Koliko ste se udebljale? (15.9.2011 15:29:28)
|
Ja mislim da je svaka trudnoća individualna i da svaki porod je drugačiji...Sa prvim djetetom(dječak) bila sam ko tenk, nagurala 18 kg i bila puna vode, sva se izobličila, natektnute noge , japanke br42 nosila, ma užas.Porodila se u oktobru , spalo na porodu 8 kg i 10 sam nosila zajedno sa sobom narednih 10 mj, što znači da ni grama nisam spala, još sam dojila bebicu godinu, znači svi su me dovodili u zabludu da ću se " istopiti " za pola godine.Tek sam malo počela ispuhivati pred povrtaka na posao nakon godinu i nikad nisam vratila svoju kg pred porod, tako da se mnoge ne zavaravaju, nisam jela ništa puno nego inače i nisam izgubila kg. Sad sam trudna 8 mj (djevojčica) (32 +4), i upola manja nego sa prvom trudnoćom, sad mi je termin početkom novembra, nisam dobila svega 8-9 kg, nisu mi nateknute noge kao u prvoj, mogu čak i u štiklama da hodam ha ha da nije stomaka!!!! e sad ćemo vidjeti kako i hoće li kile spadati kao što se priča, budu li, javljam se da se pohvalim i pridružim u klub mama koje su brzo skinule kg poslije poroda.Inače sam jako aktivna, hodam ,krečem se, radim ...i uvijek sam bila okretna i u pokretu, ali kile su stajale. Sve je to individualno...
|
|
|
|