Bebica11 -> RE: Koliko ste se udebljale? (9.9.2011 1:10:02)
|
IZVORNA PORUKA: Nađaa jes vala nego ovdje se zene koje puno dobiju samo naknadno jave u fazonu "ja sam dobila 20 kg al sam se za toliko i toliko vratila na staru kilazu", valjda ove mrsavije zastide...jos kad pocnu ove s minusima one s plusevima se nece ni javljatiuser posted image helem samo ja i jos par nas smo teska kategorija, s plus 10 u 20-timuser posted image bas tako bebice :) i ja sam zajedno s tobom teska kategorija! a da znas da sam bila na onoj temi slike stomacica i mogu ti reci da si bas fina trudnica,i stomo ti pravo fin i smjesno je da smo teska kategorija, jer sam vidjala fkt puno krupnijih trudnica od tebe i od mene po ulici! :)) p.s. kontala sam i ja stavit svoju slikicu, al cekam da se jos malo ohrabrim :D ooo nađaa[sm=smiley31.gif] hajde pridruzi se na temi Razgovori u ocekivanju bebe. Cim budes hrabrija stavljaj, ja kontala odustati, jedino se ja od ovih teskokilasica borim [sm=smiley36.gif] i hrabrim da stavljam slike i info o svojim kilama...a vidim dosta zena izbjegava ovu temu. Pa Boze moj, neko dobije vise,neko manje hej ima jedna anegdota bas neki dan mi bila poznanica, 3. dijete nosi, i sad se hvali 2kg dobila 8.mj[sm=smiley36.gif] a ja zafrkant je pitam "a koliko si s prvim djetetom?", kaze "uh tad sam se razvalila, preko 20kg"[sm=jezicek.gif] s drugim 7-8 a s ovim izgleda da ce biti 3-4kg. Zanimljivo je to kako zene u prvoj trudnoci dobiju malo vise(izuzev i cast izuzecima koji se javljaju na ovu temu) a s drugim manje i sl. Da li je to neka reakcija tijela na hormone(napadi gladi) i trudnocu, ili se zena zabavi prvim djetetom vise i sl...zanimljivo skroz
|
|
|
|