Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bome meni i posle trudnoce stoje ko puska zapete....
a dok si dojila? Jesul se promijenile?
Vidis da jesam.
Cuj draga ,ne volim smatrati ikoga priglupim.....nemoj da mjenjam svoj stav.....pitala si jesam li a ne koliko dojila.....
a jaaaaaaaaaaaaa
Kao da mi je potreban u zivotu...
Znaci finapex, prva trudnoca....sto ce reci da ti pojma nemas i da lijepo pitas da ti se pojasni kako sta ide...a mi smo ovdje jako druzeljubive, sve se znamo privatno i druzimo...mogle bi ti navratiti jedan vikend na izlet kod tebe...
Kad ja pitam, pitaju me otkud ti to.
e cuj to...bas se cudim...mi se ovdje sve jako dobro i privatno znamo...red je da se predstavis, ispricas sta o sebi? cime se bavis? cini mi se u decembru punis 28 god?
Sta je s strijama? Ili s kozom koja postane kao kod narandze.
Ja nemam ni strije ni kožu ko kod narandže, 3 trudnoće, 2 poroda. Bez operacija, bez tretmana... I nisam izrod, takvih žena je koliko hoćeš i ovdje na forumu.
A ti malo dođi sebi, ako nemš kome... I ne prepadaj ostale trudnice.
Zasto bi ih prepadala kada nam se takva prica servira. Zbog toga i ne dozvoljavaju da se debljamo. Kao da bi debljina uticala na dijete.
Debljina itekako utice na dijete, ali i na mamui sam porod.
Kako?dijabetes se ne dobija samo od debljine
Znaci finapex, prva trudnoca....sto ce reci da ti pojma nemas i da lijepo pitas da ti se pojasni kako sta ide...a mi smo ovdje jako druzeljubive, sve se znamo privatno i druzimo...mogle bi ti navratiti jedan vikend na izlet kod tebe...
Kad ja pitam, pitaju me otkud ti to.
e cuj to...bas se cudim...mi se ovdje sve jako dobro i privatno znamo...red je da se predstavis, ispricas sta o sebi? cime se bavis? cini mi se u decembru punis 28 god?
Ja nemam ni strije ni kožu ko kod narandže, 3 trudnoće, 2 poroda. Bez operacija, bez tretmana... I nisam izrod, takvih žena je koliko hoćeš i ovdje na forumu.
Zasto bi ih prepadala kada nam se takva prica servira. Zbog toga i ne dozvoljavaju da se debljamo. Kao da bi debljina uticala na dijete.
Ja ti vec jednom na nekoj drugoj temi rekoh, hajd sto ne postujes ni drugo ni drugacije, nego ni ne citas sve kako treba a Boga mi i to googlanje ti ne ide bas najbolje. Kad se dijabetis veze za trudnocu onda se govori o gestacijskom dijabetisu. Sem toga imas i vise "varijanti"-tipova dijabetisa, neko mora samo rezim ishrane da pormijeni nekome se zivot iz korijena promijeni. Takodjer imas i "secer" koji je povezan sa stresom ili je u uskoj vezi sa nekim drugim hormonalnim poremecajima ili nekim drugim oboljenjima. Nije ni svaka dijagnoza a ni terapija ista ni za isti tip bolesti.
Pa kad to sve malo isurfas vrati se pa da pricamo zasto i kako secer i kilogrami uticu ili ne uticu na bebu. Nije bas ono "dobio secer pojeo red cokolade ili dva reda".
Ne, ali izmedju ostalog. Zato da ti ne bi mucila muku sa postp. deprom, secerom ili cim vec, probusi kasiku, setaj, milki pupu i manje budi na netu Majcinstvo je tako divna stvar...uzivaj u tom i pusti da te oplemeni
Iz dana u dan ne mogu vjerovati sta sve citam Zene,vi ste meni gore sto joj odgovarate ........ Pa svaku temu zachatava,sve zna....... Razumijem.....zeli nas sve prosvijetliti......ali brate.......spusti malo loptu.
Ma sta cete je nauciti,zena prosipa pamet na sve strane. Nju nista ne zanima,osim da pametuje....ne zeli ona savjete....JOK to Mi smo samo pacijenti i pokusni kunici za njene nedostatke......da ne pisem dalje.
Razocarala sam se, nakon toliko godina, nekima IQ nije skocio od velicine makova zrna. Umjesto da s djecom budu pametnije, ono jos gore.. stvarno sam se razocarala. I ono sta me jos zacudilo, da nakon toliko godina, jos nisu prestale same sebe trolati s konekakvim laznim temama i problemama. Fenomen foruma ringeraja.
Razocarala sam se, nakon toliko godina, nekima IQ nije skocio od velicine makova zrna. Umjesto da s djecom budu pametnije, ono jos gore.. stvarno sam se razocarala. I ono sta me jos zacudilo, da nakon toliko godina, jos nisu prestale same sebe trolati s konekakvim laznim temama i problemama. Fenomen foruma ringeraja.
Ko prvo zašto imaš potrebu da direktno ili indirektno vrijeđaš nekoga? Pa ovo shvati kao drugu opomenu....
A drugo; i ti si dio tog fenomena jer posjećuješ ringeraju... dakle imaš izbor biti dio fenomena ili ne :)))
ja sam cijelu proslu trudnocojela cokolade...po jedna dnevno ovu sam se navukla na cocktu...jutros strusih nakih holanskih keksova s medom..elem imam secer overload meni se cini da bebe ne dobiju dijabetes zbog amminih slatkisa ali je moguce da ,a,e obole od gestacijskog dijabetesa i tad imas luscaj beba koje se rode sa 6+ kg