faris06 -> RE: Kako odviknuti bebu od nocnog obroka? Navika ili potreba? (25.1.2011 10:43:46)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 mi se vec odavno ne budimo tokom noci, ima sigurno mjesec dana[sm=bravo.gif] ubrzo nakon prestanka dojenja prestala se i buditi. u pocetku se budila pa bi je zavarala cucom i ona bi nastavila ali sada se nekada uopce ne budi a nekada malo zaplace i sama nastavi... ne pamtim kad sam morala ustati iz kreveta, zaspi navecer izmedju 8 i 9 i probudi se izmedju pola 8 i pola 9[sm=smiley1.gif] Ovako je meni bilo sa prvim djetetom, a sad mi se sa ovom malom smizlom cini kao nemoguca misija. Moja Hena se i dalje budi vise puta tokom noci. Dok je dojila to je bilo cesto ali ne vise od 3-4 x, a sad pa nekad prestanem da brojim. Sve sam isprobala.Od upaljenog svjetla, TV-a, da spava sama, pustila je jednu noc da place. Plakala d 2-4h ujutro i nije prestala sekunde, kad sam usla u sobu, ona mokra kao da sam je okupala. Ona navecer probudi se, zaplace , ali se brzo smiri .Ili popije malo vode, ili je malo uzmem, nekad samo pomilujem. E sad posto sam ja na rubu nervnog sloma, sad spava pola noci u svom kreveticu, pa je onda u neka doba premjestim kod sebe , jer mi je tako lakse, bar ne ustajem. Nekad mi se cini da ja nikako ne spavam. E kad navecer nisam kuci i tati se budi isto kao i meni. Valjda tako dijete, ifriz !
|
|
|
|