bebano -> RE: Kako odviknuti bebu od nocnog obroka? Navika ili potreba? (19.10.2009 17:26:16)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma Ja sam čini mi se već nedje, nekada davno pisala komentar na ovu i sličnu temu, moja Lajla je jela oko tri ujutro, pa negdje sigurno do godinu i po, i ja sam ludila od toga, jer zaboga valja mi ujutro ustati na posao, dok jednom nisam shvatila, pa to je moja beba, pa to je za njeno dobro, i vjerujte nije prošlo duo ona je jednostavno jednu noć prespavala, pa drugu, pa reću i tako evo dan dana. Jedino ako je nešto bolesna onda se zna probuditi, kaže hapa i ja joj dam mlijeko i ona nastavi. Nekako, puno mi je lakše kada skontam, pa bolje da joj dam to mlijeko, i ona će nastaviti spavat, nego ne daj Bože da je bolesna i slično. Ovo je samo moje mišljenje i mislim da bebi ne treba ukidati taj obrok, jer ona će samo to izbaciti kada osjeti da joj više nije potrebno. Ja bih sad čak šta više voljela da mi hoće popiti flašicu u noći, jer strašno slabo jede. I da, jošnešto, iako nema noćnog obraka, mama i dalje ne spava u komadu, uvjek sam na pripravnosti je li pokrivena ili nije, hahahahah Tako je mama alma potpuno se slazem s tobom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Zadnju recenicu kao da sam ja pisala, jer sam i ja ovako slicno rekla u svom postu. I da se on ne budi da jede, ja se budim da ga pokrijem. A bas tako, iako radim i znam da bi mi bilo puuuuuuuno lakse da spavamo cjelu noc i on i ja, nekako mi nije nista tesko za mog najdrazeg djecaka.
|
|
|
|