idana_85 -> RE: njega kose (17.10.2009 12:57:05)
|
IZVORNA PORUKA: reallove Na koji nacin njegujete svoju kosu,koje preparate koristite i jeste li zadovoljni,farbate li kosu.. volim lijepu i njegovanu kosu,puno paznje posvecujem njezi..koristim LOREAL proizvode(sampon,masku i sprej za njegu kose)i jako sam zadovoljna... Ja nazalost ne posvecujem puno njege kosi,posebno od kako sam postala mama...iz prakticnih razloga, a nisam ni prije nesto posebno. Svi mi kazu da imam divnu kosu, jaku,zdravu i sjajnu i da mi zavide (eh sad je li tako ili se samo ulizuju, ne znam[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) Ne koristim nista posebno. Ali sam koristila Kekec sampon dok ga nisu prestali porizvoditi. Onda sam probala Niveu za suhu kosu i nisam bila nimalo zadovoljna. Od tada samo L'oreal i sve je samo tako...Koristim sampon i regenerator, rijetko uzmem kremu. Kosa mi je inace ravna, ne koristim lak, prije sam stavljala po malo voska nekada,sada ni to, bojim je obicnim kolor samponima...susim je fenom, tj cetkom za susenje,ne stedim je....Dakle, moja preporuka samo L'oreal....
|
|
|
|