Ilhana RR
|
Postovi prebaceni sa teme "Masna kosa (preparati, odrzavanje)" IZVORNA PORUKA: bebica89 zbog cega mi se kosa puno masti,jel moguce da su hormoni u pitanju,ako jedan dan preskocim s pranjem,drugi dan sva se slijepi IZVORNA PORUKA: dadada zato ti je i masna...radila sa to isto ako mozes (ako nisi trudna) ofarba je, "kolor samponiraj" i prestani prati svaki dan pa ce ti se uspostaviti ravnoteza IZVORNA PORUKA: Hocu bebu Moja je isto kosa katastrofa sto se toga tice. Perem je svaki drugi dan. Ne mogu manje, nikako! Problem je najcesce masno tijeme, i probala sam sve sampone, nema rijesenja...Jedino sto dada kaze kad se ofarbas, lici na nesto... IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: bebica89 pa moram je stalno prati,jer ja i mm se , kakve veze kosa ima s tim ako je ona na glavi u pitanju Definitvno je moras prestati prati svaki dan. Moras se malo strpiti... Ako nista stavi malo baby pudera na tjeme, pa malo peskirom izmasiraj...i tako preskoci koje pranje. I uzmi ovaj sampon IZVORNA PORUKA: malaaaa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: bebica89 pa moram je stalno prati,jer ja i mm se , kakve veze kosa ima s tim ako je ona na glavi u pitanju pan zasto peres svaki dan nista to ne pomaze samo gore bude znam malo vise o kosi posto mm frizer IZVORNA PORUKA: dadada onda probaj ovaj sampon sto je nunichi napisala...vichy samponi su prva liga...jesu malo skuplji, ali se isplate IZVORNA PORUKA: dinciii bebica i ja sam imala s tim problema pravo,kod mene se znalo cak desiti da je operem osusim i ona masna!!!I radila sam dubinsko pranje kod frizera i malo mi se poboljsalo..Ako si u mogucunosti uradi to,fakat je dobro..A i ofarbaj se IZVORNA PORUKA: helena_7 za masnu kosu je dobro oprati je onim starinskim vešnim sapunom! a zna li neko kako ću se riješiti peruti.....probala sam sve šampone i ništa IZVORNA PORUKA: Hurma svi proizvodi VICHY, najbolji... niti jedan šampon koji je proizveden ne pomaze mi protiv peruti osim vichy... i ja imam masnu kosu, doduse nisam isporbavala ovaj za masnu... moracu... jesu poskupi ali se isplati svaki pfening :) i budu dugo... par mejseci... za par mjeseci dati 30 KM i nije puno :) IZVORNA PORUKA: Hocu bebu Ja sam to isto cula, za stari sapun, doduse nikad nisam probala! Ja sam koristila Vichy sampon, nista mi nije pomogao. IZVORNA PORUKA: dadada pa ofarbaj se...kupis color sampon...to nije prava farba (nema toliko hemije) i nece ti vise biti masna sigurno IZVORNA PORUKA: maja78 RR Ja sa masnom kosom muku mucim od 1996-e. Nema sta nisam probavala, od ne pranja po 15 dana, mjenjanja sampona, maski, minivala, farbam se redovno i sada, ali je ona vec drugi dan masna. Ja je sad perem 2 sedmicno, jer nakon tvog svakodnevnog pranja ce ti poceti otpadati, ovo ti govorim iz licnog iskustva. Mozda je to kod tebe prolazno pa nemoj pretjerivati sa pranjem. IZVORNA PORUKA: tajcika za kosu sa peruti je najbolji rekonazol ili oronazol al cini mi se da pise da ne smiju koristiti ja sada ne koristim al moram pitati dr. da li mogu jer cu poluditi od peruti IZVORNA PORUKA: Ilhana RR IZVORNA PORUKA: dadada zato ti je i masna...radila sa to isto ako mozes (ako nisi trudna) ofarba je, "kolor samponiraj" i prestani prati svaki dan pa ce ti se uspostaviti ravnoteza uze mi rijec iz usta... hehe najzdravije je prati kosu dva puta sedmicno... i mogu ti reci, meni je bila masna kosa ko ista kad sam je cesce prala al od lijenosti u zadnje vrijeme perem je dva puta sedmicno i vise mi nije toliko masna ;) takodjer zavisi i od sampona ;) IZVORNA PORUKA: *Seve* Slazem se sa tim, da se kosa vise masti, sto je cesto pere... Ja dok sam radila, nisam mogla zamisliti da odem na posao a da neoperem kosu. I u tom periodu bas mi se je mastila i bila naelektrisana...A sada perem 2-3 puta sedmicno i super mi je.Inace koristim sampon od klorane njezan je od kamilice... http://img01.imagefra.me/img/img01/2/10/16/f_s86v6m_709b5da.gif Sa vichy operem jednom sedmicno,jer nije bas preporucljivo sa tim jacim samponima prati cesto...I kada ga koristim prvo u casi razmutim ga sa malo vode... A cula sam da je za masnu kosu dobro i koprivom(zarom) isprati kosu.... Neznam dali je tacno....Jeno vrijeme sam koristila bas od koprive jedan sampon Biotin... IZVORNA PORUKA: suncan_dan IZVORNA PORUKA: helena_7 za masnu kosu je dobro oprati je onim starinskim vešnim sapunom! a zna li neko kako ću se riješiti peruti.....probala sam sve šampone i ništa i ja sam imaala problem sa peruti, a problem s masnom kosom jos nisam rijesila, ma da je se malo poboljsa, probala neznam ni ja koje sve sampone, i samo mi je ovaj pomogao protiv peruti.probala sam i VICHY za obadva problema, al mi nazalost nisu pomogli, a mrsko mi bilo da idem kod kozneg dr. pa sam sad kupila neku knjigu, pa da vidim sta tamo pametno pise i dali pomaze IZVORNA PORUKA: Leva Problem masne kose koju sam morala prati svaki dan sam rijesila tako sto sam je ofarbala. Od tada sam prestala da joj robujem Ne znam bas da li je to savjet koji ste zeljele cuti ali u mom slucaju je to bila genijalna opcija. IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: bebica89 zbog cega mi se kosa puno masti,jel moguce da su hormoni u pitanju,ako jedan dan preskocim s pranjem,drugi dan sva se slijepi kosa sto se vise pere vise se masti..i nije preporucljivo tako cesto da peres kosu jer tako skidas zastitni sloj koze..pokusaj malo manje da peres kosu i manje ce se mastiti u pocetku ce biti tesko ali ces poslije vidjeti da se isplatilo IZVORNA PORUKA: suncan_dan evo ja sam jucer bila kod frizera i ofarbala kosu, pa cu vam javit koliko sad traje dok se umasti IZVORNA PORUKA: reallove trebalo bi trajati duze,farba susi kosu IZVORNA PORUKA: breskvicaa IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: bebica89 zbog cega mi se kosa puno masti,jel moguce da su hormoni u pitanju,ako jedan dan preskocim s pranjem,drugi dan sva se slijepi kosa sto se vise pere vise se masti..i nije preporucljivo tako cesto da peres kosu jer tako skidas zastitni sloj koze..pokusaj malo manje da peres kosu i manje ce se mastiti u pocetku ce biti tesko ali ces poslije vidjeti da se isplatilo reallove ti je lijepo objasnila a ako bas nemozes izdrzati da je ne operes onda primjeni suho pranje kose tako sto ces bebi puder za djecu posuti po kosi i dobro tijeme istrljati i onda kosu isfrotirati to je opet bolje nego da je stalno peres IZVORNA PORUKA: reallove moze i to samo suho pranje se ne smije raditi cesto jer kosa moze poslije biti puno suha i dobiti sive nijanse..pozz IZVORNA PORUKA: breskvicaa Reallove mora da si frizerka ko i ja dok znas o kosi toliko IZVORNA PORUKA: suncan_dan pa ja se mucim neznam koliko duga a vi strucnjaci,trebala je prije postavit temu o ja to sa suhim pranjom, imala sam iskustvo sa sivom kosom to je izgledalo, isto kod oni kraljeva prije sto su koristili suho pranje na kraju je ipak opet oprala IZVORNA PORUKA: breskvicaa Pa ako ti bas nepomaze nista od toga onda ili mini val ali blagi ili farbanje kose IZVORNA PORUKA: reallove suho pranje ti moze posluziti samo jednom sedmicno,ja mislim da ce ti sada poslije farbanja biti bolje jer i ja sam imala problem sa masnom kosom,a sada kako sam se ofarbala manje IZVORNA PORUKA: Ilhana RR hej jesam li vas dobro skontala, jel to neko koristi bebypuder kao suho pranje ili???? IZVORNA PORUKA: reallove mozes koristiti baby puder za suho pranje kose IZVORNA PORUKA: milenium ja sam nakon poroda koristila ono suho pranje ali s onim sprejem za suho pranje.kosa mi se jako mastila a ja nisam mogla to podnijeti,na kraju sam je deseti dan oprala!tih 10dana sam jedva izdržala,poludila... IZVORNA PORUKA: helena_7 evo da javim da sam riješila problem peruti - koristim dm-ov šampon ali onaj ph neutralan, svijetal je i mislim da ima perušku na sebi naslikanu. Perut mi se skoro potpuno smanjila - imam je samo ali i to jako malo kad je kosa baš prljava pa se ono puno češem! Al i tad uopće ne sipa po odjeći kao prije , nego ja je malo osjetim.....i više se uopće ne vidi na glavi nigdje!!!! Postovi prebačeni sa teme: "šamponi i sredstva za masnu kosu" IZVORNA PORUKA: adannn Drage moje treba mi pomoć...Imam dugu kosu i često mi se masti.Ako imate neki savjet koji je vama pomogao i za koji znate da uspješno rješava ovaj problem molim vas da ga podijelite samnom,jer sam svašta pokušala ali bez uspjeha.. šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: mukica Probaj RECEPT-ov losion, moj muz ga koristi i super se pokazao jer su kod njega komadi ispadali Poslje pranja kose utrljas dobro u tjeme i to je to, nista se ne ispire šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: mukica Probaj RECEPT-ov losion, moj muz ga koristi i super se pokazao jer su kod njega komadi ispadali Poslje pranja kose utrljas dobro u tjeme i to je to, nista se ne ispire šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: adannn Recept-ov losion to nije šampon,to je nešto kao subrina.Mislim da svaka subrina još više masti kosu,ali probat ću...Hvala šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: camm meni nista nije pomoglo a fakat i meni se od subrine vise masti kosa! ja moram kosu prati svaki 3 dan aj ljeti i nekako ali zimi kad pomislim na fen šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: adannn I moja kosa može izdržati dva do tri dana,ja nemogu ljeti jer je preduga i lijepi se za leđa kada se opere ali tako je kako je.... šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: mamy Sabina Vichy ima odličan šamponn za masnu kosu,Dercos koristila sam ga! šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: Dinkica Ja isto tako imam masnu kosu i perem je svaki drugi-treci dan, ali sam skontala da kad vec moram prati tako cetso da je stetno da perem nekim agresivnim samponima pa koristim afroditin sampon od koprive i to samo jedno pranje. Kosa se pravo napuse od njega i ako mi to smeta ja na vrhove nekad stavim dove masku za obojenu kosu, ali samo na vrhove. Kad imam vremena malo je isfeniram velikom cetkom jer tad se kosa odigne od tjemena i duze bude cista a ako ne feniram tj. ako ostane uz glavu stvarno se brze masti... šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: Nunichi Pakung za masnu kosu Iscijedite 2 limuna, pa sok nanesite na kožu glave masirajući je. Kosu potom očešljajte i pustite da limun djeluje oko 20 minuta, a na kraju kosu dobro isperite. Limun će djelovati antiseptički i pospješit će cirkulaciju kože glave, a kosa će biti sjajna i podatna za oblikovanje. šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: Anoniman imala problema s tim... izvukla pramenove i rijesila problem ako ne zelis da ti se vide pramenovi, ponovo se prefarbaj u boju koju zelis poslije njih... a ako se uopste ne farbas... e onda ne znam šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: Visnja RR meni i pored pramenova kosa ne izdrzi 3 dana... tj treci dan je perem... hm a nekad i drugi... al meni to nije mrsko... negdje sam citala da je jako vazno dugo masirati tjeme glave prilikom svakog pranja... e za to bas nemam zivaca... šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: adannn Nemam ni ja baš živce za masažu glave pored ovih obaveza,a i ne farbam se ima više od 2 godine probat ću taj pakung za kosu,čini mi se lako mada je limun teško očistiti sa ruku a kamoli sa kose pogotovo moje... šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: mamy Sabina meni ni pramenovi ni farba ne isuše kosu,odnosno ona se jednako brzo masti, ovaj šampon od Vichy-a mi pomogne,izdržim bez pranja 5 dana najčešće je ni ne perem kući idem kod frizerke šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: mimy evo da i ja drage moje dodam jedan koristan savjet... inače imam sama masnu kosu... sve sam isprobala..od raznih šampona(sve sam ih isprobala), preko maski..pa i nekih kućnih "čarobnih smjesa" ...koje ne bih ni da vam nabrajam...onda pramenova i kompletnog farbanja kose... kad god bih nešto čula...odmah bi to isprobala...ali eto nekome djeluje jedno-drugome opet nešto drugo...pa tako... podijelit ću svoj najučinkovitiji experiment do sada (nadam se i zadnji-jer umorna sam od experimenata)... moj spas je BABY PUDER..... aha.... jednostavno ga nanesete poslije pranja kose...(temeljito operete kosu-ja čak koristim i subrinu radi rasčešljavanja-jednostavno bez nje ne ide) i onda na onako vlažnu kosu(prosušenu ručnikom), na korijen/tjemen glave ravnomjerno nanesete baby puder i lijepo sve umasirate... i wahoullaaaaa poslije svega najbolje je da se kosa suši prirodno..ali ni fen neće naškoditi..on čak i raznese sve fino..ako ste na nekom mjestu pretjerale... mada za to će vam trebati pomoć druge osobe... voljene... ja i mm se svaki put smijemo kada dođe vrijeme za "buhać" -tako ga mi zovemo... nadam se da će nekome biti ovo od koristi... ja to radim evo duže vremena.. i kosa je bezprijekorna...mogla bih da je perem 1x sedmično...ranije sam ju prala svaki drugi dan... ubistvo...pogotovu zimi-kada prehlade vrebaju iza svakog ugla... puno pozdrava drage moje...pa eto javite se... bilo bi mi drago da sam nekome mogla pomoći...jer znam stvarno kako je... IZVORNA PORUKA: milenium ja sam samo kad sam rodila prala kosu onim''suhim pranjem''(u spreju)al koće stalno davat novce za to tako da digod koristim ovo s puderom(jednom u tri-četri mjeseca )a za onaj šampon vishi sam se predomislila ,to je otrov živi IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: milenium ja sam samo kad sam rodila prala kosu onim''suhim pranjem''(u spreju)al koće stalno davat novce za to tako da digod koristim ovo s puderom(jednom u tri-četri mjeseca )a za onaj šampon vishi sam se predomislila ,to je otrov živi a zasto je otrov zivi? ja ga taman mislila kupiti jer ga puno zenica hvali. ali ja imam 2 problema, puno se masti i nakon poroda opada, pa ne znam koji bi onda uzela, jer ima vichy sampon za masnu kosu (plavi) i za kosu sto opada (crveni), pa ne znam sta da radim. u slucaju nuzde koristim puder da ubije masnocu, al ne pomaze bas puno, jer imam dugu i tanku dlaku, pa se opet sve vidi i djeluje sljepljeno IZVORNA PORUKA: milenium teacher ja sam odustala od tih(specijalnih) šampona daaavno.to je puno nekih ''sumnjivih'sastojaka btw ačudesa je jednom stavila jedan link na neku temu,govori o nekoj alternativnoj medicini i zdravlju općenito.o današnjoj kozmetici,šamponima itd. a i prije toga linka sam za neke stvari već odavno znala i čula. a kosu perem beby šamponom od srednje škole.kad nema beby onda uzmem i neki koji mi prvo dođe pod ruku,u slučaju nužde. znam dosta žena koje koriste bebx kreme za lice,beby kupke i mlijeka za tjelo npr becutan ,a ne one dove i slično. ma meni je sve to otrov.tako ja bar mislim IZVORNA PORUKA: teacher75 opracu i ja baby shamponom pa bas da vidim, mozda se popravi stanje IZVORNA PORUKA: taurus Ja sam probala nivein šampon za masnu kosu ne znam tačno šta piše na njemu znam da je plava boca sa žutim slovima i piše da je za masnu kosu. Od svih isprobanih ovaj mi je najbolji šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: Gigana mimy, e ovo je jedan od najboljih savjeta koje sam dosad čula. Ja sam nekad u ratu koristila baby puder za suho pranje šiški, ali nikad ovako. Ovo je super savjet i hvala ti što si ga podjelila s nama. Pozdrav! šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: adannn eeee dobar ti ovaj ''buhać'' obavezno ću ga isprobati..... šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: mimy hehehheeee drago mi je ...još samo se nadam da će i kod vas biti učinkovito... ja sam se osjećala preporođeno... ne znam kako se je osjećao Kristofer kada je otkrio Ameriku...ali i ovo je vrijedno pominjanja...jer ja sam vam druga osoba od tada... obavezno pišite kako je bilo... puno pozdrava... Postovi prebačeni sa teme: "šamponi i sredstva za masnu kosu" šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: camm e kud ovo sinoc nisi mimy napisala al nema veze brzo ce proci ova dva dana pa cu onada taj carobni experiment isprobati šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: juni Imam i ja jedan savijet kad smo vec kod baby pudera. Ako vam je masna kosa a nemate vremena da je operete, samo po gornjem dijelu kose pospite baby puder i onako protrljajte rukom po kosi i vidjet cete da masnoca nestaje, a i fino mirise šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: juni Imam i ja jedan savijet kad smo vec kod baby pudera. Ako vam je masna kosa a nemate vremena da je operete, samo po gornjem dijelu kose pospite baby puder i onako protrljajte rukom po kosi i vidjet cete da masnoca nestaje, a i fino mirise Eh ovo sam i ja znala uraditi,posebno na siske,jer ih skoro uvijek imam onako poduze. A buhac nisam probala,ali hocu sigurno. šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: Aquarius IZVORNA PORUKA: mamy2 meni ni pramenovi ni farba ne isuše kosu,odnosno ona se jednako brzo masti, Kod mene je baš suprotno. Od farbe mi kosa postane suha kao slama . A ne usuđujem se ni pomisliti, a kamoli izvući pramenove. Ne želim da idem off topic, možda bi najbolje bilo da otvorim novu temu. Interesuje me ima li neko rješenje za suhu kosu. IZVORNA PORUKA: mamabb šamponi i sredstva za masnu kosu 25.1.2009 22:06:20 IZVORNA PORUKA: mimy moj spas je BABY PUDER..... aha.... jednostavno ga nanesete poslije pranja kose...(temeljito operete kosu-ja čak koristim i subrinu radi rasčešljavanja-jednostavno bez nje ne ide) i onda na onako vlažnu kosu(prosušenu ručnikom), na korijen/tjemen glave ravnomjerno nanesete baby puder i lijepo sve umasirate... i wahoullaaaaa poslije svega najbolje je da se kosa suši prirodno..ali ni fen neće naškoditi..on čak i raznese sve fino..ako ste na nekom mjestu pretjerale... mada za to će vam trebati pomoć druge osobe... voljene... ja i mm se svaki put smijemo kada dođe vrijeme za "buhać" -tako ga mi zovemo... nadam se da će nekome biti ovo od koristi... puno pozdrava drage moje...pa eto javite se... bilo bi mi drago da sam nekome mogla pomoći...jer znam stvarno kako je... Ja ovo probala, ''buhać'' i ženo hvala ti milion puta, ja se rješih muka pranja kose svaki dan. Hvala ti, hvala ti!