Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
shejla pise u tom kontestu da bi smirili roditelje oni ce do daljneg izbaciti sve te proizvode stetne i ubaciti nove sa tim nekim dodatcima (njih ne znam prevesti )
Da da dincii razumjela sam ali ona bas te aventove dude upotrebljava one prozirne i bas sutra trebam da joj zamjenim da kupim druge pa cu u apoteci pitati za to pa vam javim sta su mi rekli.
Draga millenium ja ne dizem frku nego govorim samo sto sam saznala da znaju i ostale majke...A svako ima svoje kako ce i sta ce!!!A bogami mene jeste strah da nesto koristim sto ne daju vise u prodaju!!!!
evo usput i ovo:aventove plastične flašice su povučene iz prodaje,to sam saznala ima pola god na njihovoj stranici,al eto ja i dalje koristim baš te plastične avent.
Mi koristimo prozirne AVENT-ove,sto im ruckica svijetli u noci,i kupili neki dan NUK-ovu,silikonske su;i ne mislim ih bacati...To je opet neka njihova zavrzlama ili marketinski trik...
Feeding your baby means more than just providing nourishment, and selecting the right bottle is an important decision. Millions of babies around the world have benefited from using our clinically proven anti-colic bottle design, which is also proven to help settle baby, especially at night*. We are applying the same expertise to bring you more infant feeding choices, including a new bottle made from BPA-free materials-evo sta sam ja nasla