Crazy little thing -> RE: kako pomoći nekome tko ima problema sa zatrudnjivanjem? (15.10.2009 13:58:50)
|
Evo ja se opet vraćam na svoje, ne bi da mi temu zaključaju, hehe.. Jedna prijateljica se ponaša kao da nema problema, jednoistavno ne želi to priznati, ja to poštujem i ne govorim o tom pred njom. A druga je već četiri godine u braku, ima problema i s hormonmima i jajnicima policističnim, njih dvoje su se odrekli pušenja, furali skroz zdrav život, i onda odjednom rekli ma nećemo više ništa pa šta bude, opet se vratili na staro. A tako su divni ljudi. I onda ona nekad priča sa mnom, kao kako joj neki ljudi idu na živce, pa kad ćete, pa ovo i ono. Pa ju je zamislite, SVEĆENIK napao jer kad ju je pitao koliko je u braku i da li ima djece, komentar je bio, pa što čekate, to vam je grijeh, šta je vama, vi trebate imati djecu, nije ju ni pitao da li ima problema. katastrofa. A kod nas je stanje takvo da se o umjetnoj oplodnji ili potpomognutoj oplodnji ne govori, što mi je glupo, jer bi im možda samo mala pomoć trebala..
|
|
|
|