Crazy little thing -> RE: kako pomoći nekome tko ima problema sa zatrudnjivanjem? (23.10.2009 19:53:23)
|
Ajoj meni crk'o net na neko vrijeme, a tema se razgranala.. Mene su na pokretanje teme potakle priče koje sam čitala na internetu,u novinama i slično, o ljudima koji se dugo godina bore, kao i moje prijateljice koje imaju problema. A postoji i još jedna stvar, a to su moji roditelji. (sad ovo može zvučati kontradiktorno, roditelji, a imali problema) Naime, ja sam se dogodila nakon dvije godine braka, a poslje mene, dugih dvadeset godina, ništa se više nije dogodilo. I tek sam nedavno ustvari s mamom popričala o tom zašto nisu imali još djece, i nekako mi je tužno sve to. Mislim da je danas trudilicama u neku ruku lakše jer postoji toliko opcija i pomoći, a nekad je bilo samo "selo koje priča" i dvoje ljudi koji se skrivaju iza šala i praznih fraza kojima nastoje skriti ono što osjećaju. I ono što me iznenadilo u čitanju tih članaka je broj ljudi koji imaju jedno dijete, ali dalje ne ide pa ne ide..
|
|
|
|