Lulu_08 -> RE: zreliji očevi (11.4.2012 12:25:51)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: Lulu_08 IZVORNA PORUKA: veeseelaa On i danas sa 31 voli izaci navecer, festati, sijeliti, rostiljati i provoditi se, ali sto se zrelosti kao otac je od prvog dana bio za 10. pa i ja volim izaći i izlazim, zabavljam se itd ali dijete je zbrinuto, imam vrijeme koje provodim s malenom i sa mm, zajedničke i odvojene aktivnosti razmišljam o njenoj budućnosti i zajedno sa mm radim na istoj.... ne znam šta sad ko voli izaći nije zreo? a ako sjedi po vazdan sa djetetom zreo je? pa super onda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley4.gif[/image] Ja se slazem sa tim, i zato sam i navela jer ne smatram zreloscu sto neko voli ili ne voli drustvo i izlaske [sm=bravo.gif], zato i rekoh da sve to i dalje voli i radi a po pitanju ocinstva je od prvog dana bas onako kako treba, nema uloge ovo je tvoje ono je moje, vec kako ko kada stigne radi. Kazem godinu i nesto dana je on bio vise sa L. nego ja, takav mi posao bio, pa je onda dosao red na njega, nije tu otisao je vani pa je vecina svega oko L. na meni. nisam ja ovo rekla...ja kazem da znam par koji samo gleda kako da zbrise od djeteta i kuda sve mogu ici bez njega...ne ukljucuju ga u svakodnevne aktivnosti u koje bi mogli...nije fol izaci ili ne izaci,niti nekad ostaviti dijete nani...fol je u stavu da dijete smeta, ostavi ga nani i tako... Taj stav da ti djete smeta je grozan nemam rijeci. Ja licno poznajem covjeka koji je malo stariji od mog muza, bas i ne hoda nesto pretjerano, ali on uopste nikada nije bio zainteresovan za dijete, njemu u tom smislu smeta sve jer on nije jos nikada za 3-4 godine koliko je djetetu ni u WC ga odveo a kamoli presvukao ili na bilo koji nacin odvojio vrijeme i imao bilo kakvu interakciju sa njim. A da napomenem, covjek ne radi, kod kuce je, samo nije zainteresovan uopste. Jezivo.
|
|
|
|