Alma_27 -> RE: zreliji očevi (11.4.2012 10:30:53)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa a koju bi ti pomoć? misliš na oblačenje, presvlačenje, kupanje, odvođenje dr i sl? ili šta? mi smo znali zajedno kad je bila mala otići kod dr al sad zato nema potrebe, ja odem s njom sama izuzev ako je nešto alarmantno.... Ajša se ionako čim je bolesna zakači za mene, nema šanse da odu bez mene dr-u, onda je ja stoga vodim Istušira je često, umije, opere zibe, opere guzu al kad se sve sabere i oduzme to je nekih 30% njegovog udjela... kod većine majki je tako, da Bog da sve dijele fifti-fifti obaveze, jer dijete osobito malo je više privrženije majci Za kasnije aktivnosti je već nešto drugo, kao što je škola, treninzi i sl kod nas je fifti-fifti kad muz dodje s posla. ovaj stariji (2,5 g) me bojkotije kad se muz vrati. valjda ga pozeli. tata ce nahraniti, tata ce presvuci... a malom je svejedno ko ga zabavlja [sm=smiley36.gif] e sad, mozda je to tako jer mene vise vidja posto sam na porodiljnom. kad pocnem raditi, bit ce nam oboma veselo kad se vratimo s posla [sm=smiley36.gif] ma to je i manje bitno. provodimo dovoljno vremena zajedno. meni je, kako sam rekla, i najvaznije da se mozemo dogovarati i da se zelimo potruditi. to je valjda ta zrelost. a fino je i ono sto si rekla "kad bih birala..." [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|