M kao Mama -> RE: Alergo testiranje (19.10.2009 17:10:43)
|
Drage, moje evo da Va javim kako je i šta bilo, nismo išli ni kod dr. Gordnae, ni kod Šefike, ipak se ispostavilo da je naša dr. Azra, kao i uvijek do sada bila upravu. Jutros smo bili na Jezeru u alergološkom savjetovalištu i radili su joj alergo test, upravo i genetska pedispozicija je imala svoj uduio, samo što se njoj odražilo na taj kako oni kažu inhalatarno ili respiratorni, uglavno koji se udiše Tako Vam je moja maca alergična na kućnu prašinu????, meni upitnici iznad glave, praišu brišem kao i uvijek, ali eto, grinju i mačijudlaku, ni to mi nije jasno jer mace imamo već dugi niz godina, doduše ispred kuće, ali dr. mi je objasnila da je organizam večiko čudo i da se određene reakcije javljaju kada se najmanje nadamo. Helem, dr je preporučila da joj uzmemo pumpicu, neku bebi, pa ćemo sutra kod naše dr. na konsultacije, jer je tako i rekla da je javimo svom dr. Puno mi je lakše, jer znam na čemu smo, pa ćemo sada da se borimo sa "neprijateljima". Hvala Vam svima na savjetima. Ljubim Vas sve puno.
|
|
|
|