M kao Mama -> RE: Alergo testiranje (5.5.2012 15:13:43)
|
IZVORNA PORUKA: minie IZVORNA PORUKA: mama alma RR mini, baš mi je žao, samo mi nije jasan dio da beba od 6,5 mjesci ima stres, mislim ne vjerujem da ga puštaš da plače po sat, ako je od suneta, ne znam kako ste ga sunetili, jedino ako je rađeno na živo, ono poslije, kažu mame da djeca dobro podnose, helem, ja znam da je Nada Čivić radila privatno alergotestiranje, ali ja L nisam kod nje odvela, jer je bila arogantna, ja je pitam kako se to radi, kaže ona šta te briga, samo ti nju dovedi, helem radili smo na Jezeru, a ne na DIP-u, i radili su joj ono klasično, oko 40 onih uzoraka na dlan, mada kažu da je puno bolje iz krvi, ali da to rade nakon tri godine, sretno i nadam se da će uskoro proći Sunetili ga u Sanasi, lokalna anestezija, on do tada nije plakao nikad duze od 1 min, a oni ga cvrsto drzali i preplakao je tih 15 min. Nama rekla pedijatrica kad je pisala uputnicu da se to radi na DIP-u. I koliko ste vi cekale? A to na dlanu ne rade prije trece godine ili iz krvi? draga, jesi li ti zvala Jezero, ako nisi u pon akobogda nazovi i traži alergologa, to rade na Jezeru, koliko smo čekali ne sjećam se, ali znam da smo brzo došli na red, helem, ne rade iz vene prije treće godine
|
|
|
|