M kao Mama
|
Nama su radili gore na Jezeru, da kažem preko veze, odnosno imali smo jaku preporuku , nažalost, kod nas to tako ide, baš joj se dr. detaljno posvetila, uradili su joj sve moguće testove i pokazalo je ove, što i mislim da nisu puno pogriješili, jer kako je krenula u vrtić, počela je kaljati, što je opet noramalno, puno je djece, dolazi u susret više nego kada je bila kući, mislim drago mi je da konačno znamo na čemu smo. Ne pada mi na pamet da izbacujem tepihe, store i ostalo, jer mislim da je ovo samo malo pad imuniteta i da je organizam ovako reagovao, hele, našla sa onaj sprej, pomogla mi je triplmama sa imenom, sprej se zove milbiol, čini mi se. I toje to, sutra idemo kod Lajline dr. i mislim da joj neću uzimati tu pumpicu, jer zaista taj kašalj nije toliko alarmantan, prolazi, a ja sam eto uradila joj i taj test da bi bila sigurna. e, sada privatnici, zvala sam Sanasu, zvala sam dr. Čivičku i ona mi se zgadila, da ovako kažem, vjerovatno je skontala, e evo je zove za djete, haj da je oderem, pitam ja nju kako joj radte taj test, a ona meni, šta te briga, kažem ja veoma me je briga, jer ne želim da mi djete ima traumu, a ona će, pa kao iz vene se vadi krv kada ćete zakazati, velim ja ne pada mi na pamet, hvala na besplatboj info.
|