Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 23.5.2012 21:08:12
škorpija
Kakva je predstava "Bor visok do neba" hoće li biti zanimljiva trogodišnjaku, treba li kupiti ranije kartu, koja su najbolja mjesta, koliko traje predstava, koliko su karte et
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 26.5.2012 9:23:10
M kao Mama
MA, sve su divne zaista predstave, samo mojoj curi je Aladin favorit, hahahahha, ne znam ni koliko puta smo ga gledali, znači toplo preporučamo Aladina,
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 5.5.2015 14:10:21
anitaa
Mame, koje ste već odgledale neke od ovih predstava, šta bi preporučili za prvi kolektivni odlazak vrtićke djece u Pozorište mladih (uzrast 3-5 godina):
1. Tigriček 2. Bor visok do neba 3. Zaljubljeni krokodil 4. Hrabri Zečić Uplašić,
što mi je već predložio čovjek iz njihovog marketinga.