Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 19.10.2009 17:03:17
M kao Mama
CUre pa šta mislite da se evo već počnemo dogovarati za neki termin, pa da idemo kao grupa, pa zar nije bolje otići u pozorište onako zajedno, pa onda na kolače, jupi, jupi
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 11.12.2009 8:56:51
shejla
u Narodnom pozorištu u utorak, 15. decembra 2009. premijera baleta za djecicu "Svilene bombone ", pa eto ko je horan... Ne znam jos u koliko sati, ali javim ako koga interesuje. A mozete i provjeriti na tel.
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 11.12.2009 9:38:29
mamine oci
i ja bi voljela s ozirom da fatih kuci voli crtace i rado ih gleda sta mislite dal bi bio dobar u pozoristu,mislim znam da nije crtani vec predstava ali,cesto nedjeljom na tv ima pedstava za djecu on ih bas rado odgleda,do sad ga nisam vodila u pozoriste dok Haris cesto ide pa bi i zbog njega voljela...
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 11.12.2009 9:44:43
tea lana
Onda cu ja tebe pokupiti mama Alma jer koliko se sjecam ja prije sjednem u 103 a Adela bilo bi super da ides i ti i naravno ko sve moze,sve cemo vas pokupiti znate kolika je 103
RE: Odlazak u Pozorište mladih Sarajevo 11.12.2009 9:51:33
mamine oci
ja cu probati pocicu a vidim reakciju ako bude iproblem izadjem negdje na kafu dok predstava ne zavrsi nek haris odgleda a za 103 nebrinem znam da ima mjesta a zna ponekad i da bude guzve