veeseelaa -> RE: koliko vasi m zele djece? (31.8.2010 13:36:44)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman drage moje odgovori su vam extra,morat cu nesto primjeniti od savjeta.ma ja svom muzu sam rekla da necu vise[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] i to davno,pa je dosao na ideju da mi nudi neke velike cifre za nagradu,ali ja ne pristajem na to-i tu noc kao desi se da pukne kondom a to je on namjerno isprovocirao,a ne priznaje(BEZOBRAZLUK PRAVI OD NJ:)sreca je pa je bilo 2,3 dana poslije mjesecnice mislim da nije uspio.smijem ja njemu sve reci,dogovarati se ali on voli u sve moje licne stvari da se mijesa,ja kad sam htjela spiralu,tablete on gleda da odlucuje za mene,ginekologu me obavezno prati vjerovatno se boji necega.u tri godine sam 3 rodila ali on to ne razumije jer sam sve sama stizala pa mi niko nije ni pomagao,on to nije ni osjetio jer nije morao nista oko djece i kucnih poslova,samo se zna da cudi kad vidi prijatelje,rodake kako mijenjaju pempase i uspavljuju djecu,pomognu u kuhinji,za njega je to nenormalno..ja puno volim djecu i sve im ugadam,nekazem da mozda nekad necu imati volju za jos,ali jednostavno sad nemogu da mislim o tome jer imam puno posla i treba mi mira a on mi stvara samo pritisak.znate li neke dobre tablete koje se mogu slobodno kupiti-nisam ih nikad koristila vidis nije ovo lose
|
|
|
|