Anoniman -> RE: koliko vasi m zele djece? (12.10.2009 19:52:20)
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: Anoniman drage moje odgovori su vam extra,morat cu nesto primjeniti od savjeta.ma ja svom muzu sam rekla da necu vise[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] i to davno,pa je dosao na ideju da mi nudi neke velike cifre za nagradu,ali ja ne pristajem na to-i tu noc kao desi se da pukne kondom a to je on namjerno isprovocirao,a ne priznaje(BEZOBRAZLUK PRAVI OD NJ:)sreca je pa je bilo 2,3 dana poslije mjesecnice mislim da nije uspio.smijem ja njemu sve reci,dogovarati se ali on voli u sve moje licne stvari da se mijesa,ja kad sam htjela spiralu,tablete on gleda da odlucuje za mene,ginekologu me obavezno prati vjerovatno se boji necega.u tri godine sam 3 rodila ali on to ne razumije jer sam sve sama stizala pa mi niko nije ni pomagao,on to nije ni osjetio jer nije morao nista oko djece i kucnih poslova,samo se zna da cudi kad vidi prijatelje,rodake kako mijenjaju pempase i uspavljuju djecu,pomognu u kuhinji,za njega je to nenormalno..ja puno volim djecu i sve im ugadam,nekazem da mozda nekad necu imati volju za jos,ali jednostavno sad nemogu da mislim o tome jer imam puno posla i treba mi mira a on mi stvara samo pritisak.znate li neke dobre tablete koje se mogu slobodno kupiti-nisam ih nikad koristila Anonimna sve sto je mog muza to je i moje i s tim mogu raspolagati , znaci nema potrebu da mi nudi cifre nikakve , ja uopste nevidim ok da tebe tvoj muz uzima toliko pod kontrolu to mi nenako dodze kao vise dijece veca kontrola izvini ali mi dodje tako cak bih mogla se i zakleti da je od onih Ljubomornih muzeva bar po ovom sto pises . Ti si ta koja nosi radza i odgaja dijecu znaci vise bi se trebala brojati tvoja i ako svugdje treba dogovor ali u ovom slucaju ako se ne mozete da slozite vaznija je tvoja od njegove. Ja bi njemu lijepo rekla da je sad za sad dosta s dijecom ako zeli tako ok ako ne lijepo fino imaju i pile nemora on sve znati valjda ide raditi zakazi termin kod doktora kada je on na poslu nakraj krajve nemoze ti nista to je cisto tvoja volja ELHAMDULILAH da si rodila troje dijece. Koliko ja i moj muz zelimo dijece nisam niakd pricala o tome s njim , koliko dragi BOg da . ovo sto si navela da spada u one ljubomorne,potpuno si upravu
|
|
|
|