|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: uređenje kupaonice
16.12.2010 10:56:12   
hanabanana
Budi oprezna.
Prvo otiđi kod nekoga ko ima sličnu kombinaciju.
Jedno je slika na računaru a nešto sasvim drugo prilike na terenu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 176
16.12.2010 10:59:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Budi oprezna.
Prvo otiđi kod nekoga ko ima sličnu kombinaciju.
Jedno je slika na računaru a nešto sasvim drugo prilike na terenu.

Onda eto mene kod nase forumasiceuser posted image

Mm  se bavi ovim stvarima, pa se zaista razumije u sve to. Tako da sam mirna. A zaista bi, ako bi postava bila smedja bilo malo premracno i jos bi manje izgledalo. Ovako, kako smo mi zamislili, ne vjerujem.

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 177
16.12.2010 11:02:38   
hanabanana
Najbolje otidji kod nekoga ko je to uradio.
Ovo sve ti govorim jer sam ja htjela tu varijantu za svoje kupatilo.
Medjutim situacija na terenu je rekla da to ne bi bilo pametno rješenje.
Mi smo kupatilo renovirali prije par mjeseci.
Sve govorim iz iskustva.

ps ja se nadam da ću jednom dobiti kakve lude pare, napraviti kuću u kojoj će hala biti barem 15 kvadrata, pa da se mogu naprdjivati....i naravno, bilo bi sve u smedjim i bez varijantama. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 178
16.12.2010 11:10:04   
leli§
IZVORNA PORUKA: dadada

ovo od Skvo je po mom ukusu...skroz...a i kuhinja joj je po mom ukusuuser posted image

i one plocice na cjetice od hanab. su po mom ukusuuser posted image

user posted image user posted image user posted image  jooj joooj meni se isto njena kuhinja jako dopada user posted image user posted image user posted image  

p.s. dobro je da je kupatilo od Skvo. inace sam mogla foru popuser posted image  

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 179
16.12.2010 11:16:10   
leli§
IZVORNA PORUKA: leli§

IZVORNA PORUKA: Breskva

Lijepa su vam kupatilauser posted image

Pitanjce za moje Tuzlanke: Gdje se ima kupiti ove dekorativne zavjese za kadu??? Gledala sam fis-bingo nemaju nekog izbora

I još jedno pitanje za sve: kakva su vaša iskustva sa ovim zavjesama (održavanje...)
user posted image

evo ja nisam Tuzlanka i ne mogu ti rteci gdje ces to kupiti ali ti mogu reci moje iskustvo sa tim zavjesamauser posted image

to je super stvar ako prscete kao ludi okolo kad se kupateuser posted image ali je za odrzavati fuj!!! odnosno nije ako je mjenjas svakih mjesec-dva... na dnu zavjese se boja pocne mjenjati odnosno tamni... i to se jedino moze skinuti u mlijekuuser posted image litar dva vruceg mlijeka i pokiselis i tako se skine... ja sam s tim kuburila kao student jer nam ni kada nije imala ona mala udubljenja sa strane pa je direktno sve islo na pod pa smo morali to zbavati...ali sam rekla nikad vise u moju kucu... odoh sad tamo napisati na onoj temi :)

malo morgen nikad ne reci nikad... novi stan kada opet nema udubljenje mi prscemo ko mahniti (ja sam gora 100x) eno zavjese visi...vec se i promijenila druga user posted image user posted image user posted image  

jedva cekam SVOJ stan/kucu sta god pa da namjestim onako kako mi pase user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 180
16.12.2010 11:27:49   
Anoniman
kod nas je najveci problem naci dobrog keramicara...barem mi nismo imali srece da naletimo na dobrog...a sve fol po nekim preporukamauser posted image ...nema coska da nije zabrljan...a sirinu fuge necu ni komentarisati...nedje 0,5...negdje 0,3...a fol radio s krsticima

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 181
16.12.2010 11:36:54   
Anoniman

kod nas je najveci problem naci dobrog keramicara...barem mi nismo imali srece da naletimo na dobrog...a sve fol po nekim preporukamauser posted image ...nema coska da nije zabrljan...a sirinu fuge necu ni komentarisati...nedje 0,5...negdje 0,3...a fol radio s krsticima

a tek keramikuuser posted image , moja sestra je obišla cijeli TK da nađe obične bijele pločice, jedva našla, a svaki trgovac bi joj rekao šta će ti to...

lelis ja sam odustala od ovih zavjesa zbog tebe a ti sebi druge nabavilauser posted image

Meni se sviđa kupatilo od skvo i od hanebanane, ali mi se cijene ne sviđaju nikakouser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 16.12.2010 11:38:24 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 182
16.12.2010 11:37:55   
sheri
evo ja sam dobila dopustenje da vam kazem cije je kuaptilo, da nije misteriuser posted image user posted image user posted image
forumasica je Cijauser posted image
a ovako to izgleda iz ovog uglauser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 183
16.12.2010 11:52:15   
Anoniman

Moja stara je prije par godina morala mijenjati plocice u kupatilu jer komsija seljo iznad nje nije nikad zavrtao cesme i svaki drugi dan je poplava bila, sve plocice  spale sa zida,,,Imala je srece i naska dobrog keramicara , plocice je izabrala neku brljavo plavkastu boju....A ja dok sam zivjela u kuci prije sam birala ko corava koka i izaberem mat zmedje boje, katastrofa, malo nek prsne vode odmah bijelo po njima , stalno sam ih glancalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 184
16.12.2010 12:42:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

evo ja sam dobila dopustenje da vam kazem cije je kuaptilo, da nije misteriuser posted image user posted image user posted image

a cijeeeee....a ova skvo sutiuser posted image ...e onda je cijino kupatilo po mom ukusuuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 185
16.12.2010 12:45:32   
sheri

a cijeeeee....a ova skvo sutiuser posted image ...e onda je cijino kupatilo po mom ukusuuser posted image

ja kad odem kod nje ja ne bih izlazila iz kupatilauser posted image user posted image user posted image user posted image
a kad sam prvi put usla, vode i secera mi morala dati da dodjem sebi kako mi je lijepo bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 186
16.12.2010 12:48:32   
Anoniman

ja kad odem kod nje ja ne bih izlazila iz kupatilauser posted image user posted image user posted image user posted image
a kad sam prvi put usla, vode i secera mi morala dati da dodjem sebi kako mi je lijepo bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

e jos kad bi mi uslikala i dio gdje se kupaju....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 187
16.12.2010 12:50:26   
Anoniman
Pahuljice imam ja to kupatilo već snimljeno negdje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 188
16.12.2010 12:52:12   
Anoniman

Pahuljice imam ja to kupatilo već snimljeno negdje user posted image user posted image user posted image
Haj ziva bila postavljaj...user posted image Sheri, smijemo li?user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2010 12:53:20 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 189
16.12.2010 12:53:05   
sheri
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

e jos kad bi mi uslikala i dio gdje se kupaju....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a jooj, to cu njoj reci da vam postavi ako stigne. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 190
16.12.2010 12:54:51   
sheri

Haj ziva bila postavljaj...user posted image Sheri, smijemo li?user posted image

pa valjda smijete user posted image user posted image user posted image user posted image
evo stavit cu i ja jos jednu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 191
16.12.2010 12:56:05   
Anoniman
evo ovdje je ona sve postavila user posted image
http://www.enterijer.ba/forum08/viewtopic.php?f=7&t=92&start=15

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 192
16.12.2010 12:56:08   
Anoniman

pa valjda smijete user posted image user posted image user posted image user posted image
evo stavit cu i ja jos jednu user posted image

Juuuhuuuuuu

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 193
16.12.2010 12:59:35   
sheri
user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 194
16.12.2010 13:00:52   
Anoniman

user posted image

E ovu sliku sam vidjela kad sam pretrazivala "police od rigipsa" Predobro.

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 195
16.12.2010 13:52:39   
Anoniman
cija, mene nesto interesuje...gdje vam je vodokotlic a gdje bojcler?...vodokotlic...pretpostavljam iza ovih polica od rigipsa ili? ili ste ga spojili na cijevo od umivaonika...kako se to radi? a ako ste ga kamuflirali...sta kada pukne...tj. nastane neki kvar...morate li razbijati sve plocice?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 196
16.12.2010 14:07:45   
w.pooh

...sta kada pukne...tj. nastane neki kvar...morate li razbijati sve plocice?

eh i mene ovo zanima: kako popraviti ugradbeni vodokotlić? I jel npr. curi danima a ti nemaš pojma user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 197
16.12.2010 14:24:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: w.pooh

...sta kada pukne...tj. nastane neki kvar...morate li razbijati sve plocice?

eh i mene ovo zanima: kako popraviti ugradbeni vodokotlić? I jel npr. curi danima a ti nemaš pojma user posted image user posted image
javim vam kad muz dodje s poslauser posted image

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 198
16.12.2010 16:48:44   
Galicia
Mozda sam staromodna, ali ja sam za bijelo kupatilo uvijek. Kupatila mi predstavljaju cistocu, njeznost, opustanje i bijela mi je super za to. Sa bijelom mozes kombinovati hiljadu ostalih boja, sitnica, dekoracije, peskircica itd itd, a da ispadne elegantno i fino. MM dok je sam zivio, imao je tamno zeleno kupatilo. Plocice su bile od poda do zida u toj ruznoj boji, pa cak i u tus kabini. Svaki put kad hocu da se istusiram, mene klaustrofobija zdrma. Ruzan osjecaj biti u tamnom, bar za mene.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 199
16.12.2010 16:55:53   
Hanady RR
meni su sva ova kupatila zanimljiva la ja sam isto odana bijelo...doduše kod mene je kombinacija bijele i sive boje...al baš svijetlo sive...i nekako se tako osjećam u prostranom kupatilu...nije malo kupatilo al čini mi se da mi je u boji da bi me ugušilouser posted image

slikam i ja svoje nekad večeras kad mi mobilac mogne....

mi smo na početku baraka najprije sredili kupatilo, ja sam uselila u pordičnu kuću svoga supruga i kako mu roditelji nisu dogo živi ima u toj kući posla i sadauser posted image
stalno renoviramo...
svako proljeće i jesen neki radovi malo me to smori al još 2 puta renoviranje i svaršenouser posted image

uglavnom imali smo elemente za smeđe -oker kupatilo koje su njegovi roditelji 90-tih kupili...
ja kad sam to viejdla nisma htjela...meni tamnouser posted image

i sad u garaži imam oker pločice, smeđu kadu i vodokotlić i lavabo i šolju ne otpakovene...al dovoljno stare od stajanja...
sve mi se čini ubrzo će na vječna lovišauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *