RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

bebac bucko -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (16.12.2012 13:13:47)

MM 31g, ja 23, trudimo se 5 godina, ali jos ne odustajemo.

Loretta -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (21.12.2012 22:49:32)

Da se i ja prijavim, MM 30, ja 28, trenutno na čekanju radi ne tako davnog spontanog. ABd uskoro se i mi bacamo na [sm=duda.gif] svim zenicama zelim puno, puno, ma najvise srece i da uskoro ugledate [sm=rozacrtici.gif]

bubamara_11 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (3.1.2013 20:56:06)

Evo i mene 25 godina 1 godina i 3 mjeseca u braku muz 27 god.Jedan andjeo u 34 sedmici smrt bebe sad radimo ponovo na [sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif] akoBogda

Ma_Ja -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (7.1.2013 11:03:07)

Da se i ja upisem. [sm=smiley1.gif]
Muz '85, ja '84 godiste.
U braku 3 godine, 5 mjeseci i 3 sedmice. [sm=smiley27.gif]
Isto toliko se trudimo i za nase malo pile. [sm=smiley1.gif]
I, akoBogda,' istrudicemo' se za to pilence. [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif]

malena29 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (7.1.2013 14:02:37)

Prije svega da vas pozdravim,,, izvinite što pišem ovo ovdje ali nisam znala gdje da pitam jer sam nova ovdje,.-pa bi molila da mi date odgovor?? mengu imam uvjek 28-30 dana.. ali je uvjek tačna znači 28..29..30..dana,, i nikad nema problema,, međutim prošli mjesec sam malo više bila seksualno aktivna i baš u periodu kad sam trebala dobiti --7-9-2012...i menga mi je posle kasnila 7 dana,,,, jel može mi uticati odnos na kašnjenje,,,,da se to pomjeri,,,i dobila sam 15.12. i od tog datuma kad izračunam 28- dana pada da trebam dobiti 11.1.2013...ili da računam od 7.12 pa narednih 28 dana,, potpuno me nešto izbacilo iz takta i pomijerilo mi se i nikad mi nije kasnila menga pa me zanima samo da mi kažete jeli moguće da je odnos uticao,, na kašnjenje ??? i da,,, ovu cijelu sedmicu od 31 do danas mi je bila vaginalna sekret i lučenje baš izraženo,,, dali su to plodni dani,,,,i kad oni nastupaju ,,,malo mi je nejasno --molim vas nisam u braku ali imam dečka i prvi dan tog lučenja sekreta smo vodili ljubav bez zaštite naravno nije unutra ejakulirao,,,ali sam bila pre pre vlažna od toga ,,i dali može od njegove sluzi bez ejakulacije se zatrudniti,, znam da su jako male šanse ali,.-,mi se sve to poremetilo pa me zanima pls....hvala

indy 89 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (7.1.2013 15:31:27)

kupis test ako si trudna udaj se ako nisi dobro si prosla malo zvuci ruzno al sta cu tako ti je kako i ja sam imala sex prije braka i to ne s muzem i koristila sam uvijek zastitu(kondom) znaci nemoj nikad bez zastite jer ja i sad kad imam upalu neku koristim kondom iako sam u braku veliki pozdrav

dandi84 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (21.1.2013 11:39:35)

Ja 29, a MM 32 godine...U braku 2 godine i 4 mjeseca...Jedan spontani prije 6 mjeseci i sad smo počeli ponovo da "pravimo" bebu....Ja se nadam brzom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]..

lala10 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (29.1.2013 8:39:52)

Ja 28, MM 31. U braku 4 god,trudimo se oko 2 god.

*andjela* -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (3.2.2013 20:33:11)

ja 22 godine MM 29 u braku 4 i po mjeseca ovo je treci mjesec kako pokusavamo

*JJ* -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (11.2.2013 15:26:22)

evo da se i ja zapisem :)
muz 33god. ja 21 god.
u braku 1god i 15-ak dana
zivimo zajedno vec 1god i 10 mjeseci
ovo nam je 11 mjesec kako pokusavamo da dobijemo bebicu

novo Ime -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (28.2.2013 12:53:42)

Hm... braka 7 god, ja 35,5 g, muzic 39

Black Rose -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (28.2.2013 19:08:21)

Da se i ja prijavim :) Mm 33 a ja 26 godina , u braku 3 i pol godine , na bebi radimo skoro isto toliko , i nazalost bojim se da odustajemo [sm=smiley19.gif] .

Trebala sam dobiti jucer ali ni danas nije kasno jer mi je 26ti dan , opet mi se " igra " sa zivcima . Daje mi nadu da bi razocarenje bilo jos vece . Trudim se da ne mislim na to da se ne nadam ali znate vec kako je to , hvatas se za slamku .

Zelim vam svima da sto prije izidjete iz ove agonije kao pobjednice .

mimi86 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (11.3.2013 9:46:22)

Pozdrav svima! Nova sam ovde, Mm je 36, ja 26, radimo na bebi oko godinu i po, mada meni izgleda kao vjecnost [sm=smiley13.gif] . Naime, tek smo na pocetku svega, nedavno sam promjenila ginekologa, stari doktor najblaze receno poojma imao nije o poslu, problem je bio da mi napise bilo sta, da mi se ciklus dovede u red, da lakse mogu plodne dane racunati, imam inace neredovan ciklus, po par dana gore dole uvijek [sm=smiley13.gif]. E sad, u petak sam bila kod doktorice, preglesala me je, malo smo pricale i onda mi je na kraju dala tabletice Folio (folna kiselina, jod i b12 vitamin). Kao sto rekoh, nova sam, pa me zanima jel neko pio njih vec, ili neke slicne, jesu sta pomogle ili sta znam, jel imao neko negativna iskustva sa njima? Svaki odgovor bi mi dobro dosao
[sm=smiley1.gif]

toncica -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (12.3.2013 13:24:44)

Pozdrav svim curama koje se bore kao i ja. ja 38 mm 39 u braku smo 16.5 godina. Trudimo se za nasu bebicu vec 12 god ali uzalud. Sad smo u pripremama za vto u aprilu cekamo i nadamo se ,ali ne odustajemo. Svim trudilicama zelim[sm=rozacrtici.gif] i[sm=duda.gif]. Sretno svima

indy 89 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (12.3.2013 17:06:00)

toncica zelim ti svu srecu ovog svijeta i da ti uspije oplodnja i da docekas svoju mrvicu u narucju

sreca 27 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (12.3.2013 20:21:04)

toncica zelim ti svu srecu ovog svijeta i da postupak abd bude uspjesan,kod koga radis postupak???

toncica -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (12.3.2013 20:37:55)

indy 89 hvala ti od [sm=smiley27.gif]. I ja tebi zelim svu srecu i da dobijes svoju [sm=duda.gif].
sreca 27hvala ti na lijepim zeljama. radim vto u BL u MEDIKO S. tEBI I SVIM CURAMA ZELIM SVU SRECU OVOG SVIJETA[sm=smiley31.gif]

indy 89 -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (13.3.2013 9:47:10)

toncica haj vamo u cekaonici u martu pa da se druzimo slabo mi na ovoj temi pisemo

pepika -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (13.3.2013 14:31:05)

IZVORNA PORUKA: toncica

Pozdrav svim curama koje se bore kao i ja. ja 38 mm 39 u braku smo 16.5 godina. Trudimo se za nasu bebicu vec 12 god ali uzalud. Sad smo u pripremama za vto u aprilu cekamo i nadamo se ,ali ne odustajemo. Svim trudilicama zelim[sm=rozacrtici.gif] i[sm=duda.gif]. Sretno svima

toncice draga sretno u postupku i da aBd docekate svoju srecu[sm=duda.gif] Imas temu na podforumu "razgovori o svemu i svacemu" i temu Neobavezno o potpomognutoj oplodnji. Tu smo mi trudilice koje se druzimo svaki dan. ima dosta njih koje su trudne iz postupaka VTO i njih koje se pripremaju[sm=smiley1.gif] Dodji da se druzimo[sm=smiley1.gif]

toncica -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (14.3.2013 0:18:17)

pepika hvala ti puno na lijepim zeljama i ako bd. da sve trudiliice docekaju svoje[sm=duda.gif]

nikikiki -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (19.3.2013 18:48:18)

Ja 27 god a MM 36,u braku smo 1god i 2 mj.
Prije godinu spontani i poslije toga ssve bezuspjesno[sm=smiley19.gif]

bebaaaaa -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (27.4.2013 19:23:58)

Evo da se i ja upisem [sm=smiley2.gif] ja 26 god. MM 29 god. u braku skoro 8 god. 2009 god. imala jedan pobacaj i od tada sve bez uspjesno [sm=smiley13.gif]. Trenutno se vodim god dr. Godinjaka na jezeru nakon svih mogucih nalaza odlucio je da radimo prvu inseminaciju i duboko se nadam [sm=nosecka.gif] uskoro.

Svima zelim da sto prije ugledaju [sm=rozacrtici.gif] od sveg [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Asteris -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (1.5.2013 11:19:45)

Mi smo malo izvan propisa i standarda, al kod mene je u životu sve tako, pa je i moj brak s dosta mlađim za moju životnu filozofiju, sasvim normalan :)... meni je 38, njemu 25, Imamo svega 2 godine braka i za sad sve savršeno funkcionira, nema generacijskog jaza :) Tek se oporavljam od spontanog, doktor inzistira da sam savršeno zdrava i da se ne obazirem na moje godine i da brzo ponovo pokušamo, te da mi u prilog ide mladost muža i njegov genetski materijal... Odlučili smo da ako još jednom budem imala trudnoću koja završi spontanim, usvojit ćemo dijete... Jer ja ne mogu prolaziti više strah, teror i muku koju spontani nosi sa sobom. Imam hrabrosti za još jednom... Ali nitko ne zna što nam život nosi...

bebaaaaa -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (2.5.2013 14:24:12)

Asteris netreba gubiti nadu godine netrebaju biti prepreka drago mi je sto si takav borac samo naprijed! I ta ideja o usvajanju djeteta ima moju potpunu podrsku jer se divim takvim ljudima. Meni nazalost muz nije za tu ideju mada sam je vise puta predlagala kaze kad sve pokusamo misleci na inseminaciju pa ako neurodi plodom na vantjelesnu da tad o tome pricamo.

Asteris -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (3.5.2013 11:57:50)

Bebaaaa hvala ti puno! Nego znaš šta, netko bi tvome mužu trebao reći kako je ogroman postotak ljudi koji usvoje dijete, nekim čuydom ostalo trudno brlo brzo nakon toga, potpuno prirodno :) Kao da usvajanje djeteta upali neki dugmić roditeljstva i sve se sredi :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sljedeća stranica >   >>