pamtal -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (5.12.2012 17:22:28)
|
Evo da se i ja predstavim... ja imam 27 god (skoro 28), mm 30, u braku smo 1,5 god... Na bebi ne radimo dugo zbog problemčića koje je trebalo prvo riještiti... MM ok. Ja sam posebna priča: imala edometriom - cistu na jednom jajniku, koji je hvala Bogu nestao nakon 6 mjeseci liječenja(da li od silnih Dabrostona ili litara čajeva koje sam popila)... Sad sam kod novog doc koji mi je rekao da endometrioze više nema, ali da imam policistične jajnike i da prirodno nemam ovulaciju... Kakav je šok to bio [sm=smiley19.gif] inače imam i hipotireozu, pa mi u osnovi hormoni luduju[sm=smiley29.gif] Sada sam na Klomifenu, već drugi ciklus pošto je na folikulometriji u prvom ciklusu utvrđeno da dobro reagujem na njega, pa vidjećemo hoće li se mrvica uhvatiti... Lijepo je imati nekoga s kim možeš podijeliti svoju bol, tugu, strahove, ali i najveću radost... a kako je tek lijepo imati ovoliko ženica koje te razumiju [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoje [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif]
|
|
|
|