ivanak -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (11.5.2011 13:53:18)
|
IZVORNA PORUKA: ziki Moram se opet javit. jako sebiÄno od žene da zbog provoda, fakulteta, odmaranja i uživanja... ne radi na djetetu. jesi li se ti zbog ovog ispriÄala? Sama si gurnula nos gdje ne treba, to su intimna pitanja, u odluke tog tipa se ne mijeÅ¡a, o tome se ne raspravlja. Uvrijedila si gomilu žena koja ovako razmiÅ¡lja i sad se duriÅ¡. dobro ženo jesi ti Äorava ili Å¡to???? ja sam to prepisala od forumaÅ¡ice koja je rekla da je njoj u tim godina bilo sve to važnije. i ja sam na to rekla da je sebiÄna. kao Å¡to i ti sad misliÅ¡ da sam ja luda Å¡to nisam sve radila Å¡to i ti pa tek raÄ‘ala djecu. e pa draga proÄitaj Å¡ta sam pisala mala bolje... uÄ‘i malo dublje u postove, a ne povrÅ¡no prelistati postove. a osim toga, ako se ti možeÅ¡ drznut da bilo koja pitati mene i osuÄ‘ivati, onda mogu i ja. a Äuj, zub za zub, oko za oko. time se ti vodiÅ¡ pa tako i ja. Shvati eno i ostale ene, nije biti u tome jeli rađa sa toliko ili toliko godina, nego je moje pitanje postavljeno zato to vi smatrate da ene koje su mlađe rađale su svakakve i nisu nita vidjele, ni proivile ni učinile, ni naučile.
|
|
|
|