ivanak -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (11.5.2011 13:53:18)
|
IZVORNA PORUKA: ziki Moram se opet javit. jako sebično od žene da zbog provoda, fakulteta, odmaranja i uživanja... ne radi na djetetu. jesi li se ti zbog ovog ispričala? Sama si gurnula nos gdje ne treba, to su intimna pitanja, u odluke tog tipa se ne miješa, o tome se ne raspravlja. Uvrijedila si gomilu žena koja ovako razmišlja i sad se duriš. dobro ženo jesi ti čorava ili što???? ja sam to prepisala od forumašice koja je rekla da je njoj u tim godina bilo sve to važnije. i ja sam na to rekla da je sebična. kao što i ti sad misliš da sam ja luda što nisam sve radila što i ti pa tek rađala djecu. e pa draga pročitaj šta sam pisala mala bolje... uđi malo dublje u postove, a ne površno prelistati postove. a osim toga, ako se ti možeš drznut da bilo koja pitati mene i osuđivati, onda mogu i ja. a čuj, zub za zub, oko za oko. time se ti vodiš pa tako i ja. Shvati eno i ostale ene, nije biti u tome jeli rađa sa toliko ili toliko godina, nego je moje pitanje postavljeno zato to vi smatrate da ene koje su mlađe rađale su svakakve i nisu nita vidjele, ni proivile ni učinile, ni naučile.
|
|
|
|