Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 3.10.2009 17:06:10
Ilhana RR
Draga moja drago mi je da imas nekog sto je uz tebe i u dobru i u zlu. Nadam se da ce te dragi Allah podariti tim najljepsim poklonom na svijetu sto prije.
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 4.10.2009 1:41:14
minica81
Draga Amela nemoj da se sikiraš, čuvaj sebe i svoje zravlje . Dat će Allah dž. š. kad se budeš i najmanje nadala.kod mene u komšiluku žena zatrudnila nakon 8 godina braka i očekuje bebu slj. mjeseca. A moja najveća želja je da postanem tetka od strane svoje sestre koja isto očekuje kao ti. Da dragi Allah dž. š. da tebi i mojoj sestri i svim ženama koje žele da zatrudne da što brže rodite bebice. pusssa tebi Amela, nadam se da ćeš me skontati....
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 4.10.2009 16:32:35
reallove
draga amela evo sada sam procitala post,budi sretna sto imas takvu prijateljicu..ja ovdje nemam ni sestru svoju ni najbolju prijateljicu a to mi jaako nedostaje..cuvaj sebe i svoje zdravlje nemoj biti tuzna,dragi Allah neka ti podari svu srecu svijeta i ono sto najvise zelis..pozdrav
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 4.10.2009 22:11:11
M kao Mama
Vidjela sam ovo još u petak, moja Amela, znaš da svi želimo da ti i sve trudilice postanete trudnice, eh, kada bi se barem mi pitali, ali mila moja, znaš da ništa nije u našim rukama, iskreno vjerujem da Svevišnji sve zna i da zna koliko svi želimo da Vi drage moje ugledate svoje plusiće. Akobogda i Vaše i naše želje za vašim željama biće akobogda uslišene.
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 4.10.2009 22:24:07
Mirkica
Da ti dragi Allah ispuni tu najvecu zelju . Jako me je raztuzio ovaj tvoj post al stas takav je zivot i mi moramo kroz njega ......
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 4.10.2009 22:26:19
Mirkica
Sto se tice podrske ja vala i nemam , jedino molim dragog boga da mi ispuni tu zelju a niskim u mojoj blizini nepricam o tome ni s mojim muzem , izjadam se na ovom Forumu , kad mi je tesko isplacem se sam sebi i molim Boga da mi ispuni tu zelju i meni i svima nama koje toliko zelimo Amin
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 4.10.2009 22:27:22
Skvo RR
Draga Amela, zelim ti sve najljepse u zivotu, a ponajvise da ti se ostvari tvoja najveca zelja! Moram da napisem, da si jako sretna sto pored sebe imas sestru, volite se medjusobno i za mene! Poljubac mila!
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 5.10.2009 14:39:51
Starka
Draga moja Amela isplakala sam se kao djete, tvoja sestra me dirnula u dušu. Blago tebi kad imaš ovakvu sestru.
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 5.10.2009 14:45:33
Leva
Draga Amela tvoja sestra je zaista divna i pusu vam saljem objema . Ja recimo ne bih znala sta cu bez mm, moje mame i starije sestre iako mi se ponekad cini da me ne razumiju ali se one jadne slomise da mi pomognu koliko je u njihovoj moci... Ovom prilikom se zahvaljujem i djevojkama u Cekaonici bez kojih bih bila ko muha bez glave, mahnita i poprilicno luda
RE: Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najve... 5.10.2009 14:53:54
sara.at
Drage moje koliko god zelim za sebe i molim da mi dragi Allah dz.s podari djete toliko jako zelim i vam da uslisi molitve pa da i u vasoj kuci zacuje se djeciji plac.... Mene je dragi Bog bio pogledao i dao mi da osjetim kako je biti majka skoro 4mj a onda mi iz utrobe uzeo najmilije,al ipak netreba gubiti nadu i vjeru jer uvijek poslije kise dodje sunce,bar ja vjerujem da je tako.....