Amelaa RR -> Tebi, moja sestro....../ Ko je vama najveca podrska (3.10.2009 9:09:59)
|
U mom nadanju u mojoj najvecoj zelji ona mi je velika podrska...ona zna za svaku moju suzu...za svaki moj bol...za srecu... Ovo mi je napisala....i pokazala da zapravo ona pokusava razumjeti kolika je moja zelja i za evladom, djetetom...za zeljom tom... Hvala ti draga moja...hvala ti sestro.. Tebi, moja sestro... Tebi...halali mi, mila moja, ako te zaboli ovaj moj post...ali ja moram, moram ti napisati, jer nemam hrabrosti da ti u lice kažem, nemam hrabrosti da narušim tvoj "mir"... Znaš, jednom me draga osoba pitala da li znam šta je želja...i rekla sam da znam, čak sam je interpretirala na najbolji mogući način...ali sinoć...sinoć mi je postalo jasno da ja nisam ta koja zna šta je želja, koja je njena jačina, bol koja je stalni njen pratilac...Gledajući tebe, ja zaista se stidim kada kažem da znam...Gledajući tebe kako se igraš sa mojim evladom...gledajući sjaj u tvojim očima pomiješan sa sjetom...Znam da si sretna zbog mene, ali znam i koliko te tvoja bol razdire...Bol zbog neispunjenog sna, bol zbog stalne borbe svih ovih godina...Gledajući te sinoć, obuze me strah...strah zbog moje sreće...strah od toga da te ne uvrijedim dok grlim svoje dijete...strah od tvog bola... Mila moja, znam za tvoje neprospavane noći, znam za tvoje molitve u kasne sate, znam za tvoju "kišu suza"...znam...znam za tvoju borbu...znam za tvoju želju...I zbog njene jačine ja molim dragog Boga da te obraduje radosnom viješću... Uvijek uz tebe...tvoja Sanida..
|
|
|
|