Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas sam sretna jer se humanost pokazala na djelu,posebno sam sretna zbog spasenih bebica i trudnica... nadam se da ce mo na junskom bazaru skupljat pomoc ako nista za Nadinine blizance
Cestitam toncice od srca evo sva se jezim,da sve bude i prodje kako treba i da rodi zdravu bebicu
29.07.2009. prva srecica, 17.03.2011. druga srecica, Avgust 2013 pocetak truda za trecu srecicu, Maj 2014 pozitivan test, Juli 2014 missed abortus u 12 nedelji, Docekacu ja svoju trecu srecicu ako Bog da......:)
9 months i Brinet hvala vam drage moje i u moje i u njeno ime . Ona je sva pogibljena . Gledam sliku sebe kad sam saznala isto posle toliko godina , pa 3 mjeseca nisam mogla vjerovati da sam trudna .
Danas sam sretna, jer smo jutros radili ultrazvucnu cistografiju i doktori su nam potvrdili da moj D nema refluks, i da su njegovi bubrezi u najboljem redu. Hvala Bogu nas djecak je ZDRAV!