Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tebi želim da čestitam na trudnoći i da s Allahovom pomoći rodiš živu i zdravu bebu. Mnogo mi je drago zbog tebe :)
Hvala draga moja
Dandi super,najvažnije je da radiš, a godina viška, pa od viška glava ne boli
Hvala ti drug moj :) tako sam strahovala al eto makar nešto, idemo dalje.
Eto ja posla da napisem da sam sretna svaki dan od kako sam rodila moju Daliu kad vidim da nam je Klemzi trudna Sad sam sretna na kvadrat
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
jer sam čula najljepši zvuk na svijetu...malo srce moje bebe koje lupka...
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
Sretna sam jer me je muz obradovao kupio mi je vrecu parfema ali parfema ne toaletne vode 16 parfema sam dobila sve koje volim i koje sam htjela, obradovala sam se kao mala beba , prvo sam mislila da je obio parfimeriju ha ha haa on hvala Bogu dobro prosao na poslu
Sretna sam jer sam saznala da je meni draga osoba zatrudnila nakon 18 god braka i 8 pobacaja, trudna je 20 sedmica, nije govorila nista dosad zbog straha od prijasnjih neuspjeha, suze mi naviru na oci, neka joj Allah dragi da da sve prodje dobro
Sretna sam jer sam saznala da je meni draga osoba zatrudnila nakon 18 god braka i 8 pobacaja, trudna je 20 sedmica, nije govorila nista dosad zbog straha od prijasnjih neuspjeha, suze mi naviru na oci, neka joj Allah dragi da da sve prodje dobro
Ovo me bas rasplace. Sva sreca ovog svijeta neka ih prati.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Koliko vremena provedete na RR? anidla
Dakle, koliko vremena provedete na RR u toku 24h? Zaista me ineteresuje jer ne mogu a da ne primjetim kako nekolicina forumasica je stalno prisutna, odgovaraju na sve postove, a pored RR imaju muza, djecu, posao...
do 1h na dan (40%)
do 2h dnevno (12%)
do 3h dnevno (10%)
do 6h dnevno (1%)
preko 6h dnevno (2%)
koliko mi slobodno vrijeme to dopusta (36%)
Broj svih glasova: 129
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!