Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 30.10.2012 19:33:32
gerberka
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Jer je mm dobio posao
bas slatka, neka vam je sa srecom i u zdravlje!!!!
< Poruku je uredio gerberka -- 30.10.2012 19:34:22 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Jer sam polozila teoriju(vozacki ispit),jer se moje tromesecno cedo danas naglas nasmijalo,jer sam isla u kupovinu sa mojom malom porodicom jer imam pored sebe uvijek oslonac i jer smo zdravi hvala Allahu dragom
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.12.2012 18:45:17
emi7908
Sretna sam, dobila poslić...a još dva mi ponuđena... kad krene onda krene Sretna sam što ću u novu godinu ući jača,pametnija,hrabrija... Sretna sam što postojim bez obzira na sve nedaće i probleme, što imam ovog malog raubera pored sebe... Sretna sam što sam ove godine učinila toliko lijepih stvari, duša mi je sretna...
ma eto sretna sam i to je to! A sutra pravac Koševo i pretrage ali ja sam opet sretna
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.12.2012 19:02:58
muaaa
IZVORNA PORUKA: emi7908
Sretna sam, dobila poslić...a još dva mi ponuđena... kad krene onda krene Sretna sam što ću u novu godinu ući jača,pametnija,hrabrija... Sretna sam što postojim bez obzira na sve nedaće i probleme, što imam ovog malog raubera pored sebe... Sretna sam što sam ove godine učinila toliko lijepih stvari, duša mi je sretna...
ma eto sretna sam i to je to! A sutra pravac Koševo i pretrage ali ja sam opet sretna
Supeeerrr
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.12.2012 19:25:49
reallove
IZVORNA PORUKA: emi7908
masallah,bas mi je drago procitati ovako nesto
RE: Danas sam sretna jer... :) 27.12.2012 23:06:48
Bihter
jer sam danas sa muzem vidjela prvi put svoju bebicu preko stomaka ultrazvuka i jer je masAllah zivo,zdravo i ispravno djete...nosi mama sina...danas amo otkrili u 12. sedmici da cemo akoBogda dobiti malenog Hvala ti dragi Boze na ovoj sreci...
RE: Danas sam sretna jer... :) 27.12.2012 23:14:15
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Bihter
jer sam danas sa muzem vidjela prvi put svoju bebicu preko stomaka ultrazvuka i jer je masAllah zivo,zdravo i ispravno djete...nosi mama sina...danas amo otkrili u 12. sedmici da cemo akoBogda dobiti malenog Hvala ti dragi Boze na ovoj sreci...
RE: Danas sam sretna jer... :) 27.12.2012 23:15:20
amra_sa
IZVORNA PORUKA: Bihter