Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.10.2013 18:50:05
koka i po
jer imam krov nad glavom.... jer su mi djeca zdrava i sretna .... jer imam roditelje koje volim i koji me vole.... jer sam sretnija nego sto mislim... jer mogu usreciti one do kojih mi je stalo... jer imam svoj mali svijet u koji niko nepozeljan ne moze uci..... jer imam svoju Bambi 09 za iskrenog i vjecnog prijatelja
sretna i prestretna a zbog čega nemam blage veze,jednostavno sam ustala sretna pa Bože na hajr......sva nešto treperim,kao da je neki dan D.......niđe veze........čak sam se i našminkala....hahahhahahaha...ma zaboli me đon,samo da ne oplačem šta,........
sretna i prestretna a zbog čega nemam blage veze,jednostavno sam ustala sretna pa Bože na hajr......sva nešto treperim,kao da je neki dan D.......niđe veze........čak sam se i našminkala....hahahhahahaha...ma zaboli me đon,samo da ne oplačem šta,........
RE: Danas sam sretna jer... :) 28.12.2013 17:33:36
ljiljo
ja sam danas sretna jer su moje drugarice koje dugo cekaju svoje ugledale kao i moja drugarica koja isto cekala dugo drugu bebu, imala i spontani, sada je trudna 12 sedmica i jako sam sretna zbog nje
danas nam je godišnjica.......zabavljanja .. ...hahahahhaaaa 14 godina.....
jao
Nekad davno se javljala na rr I tako smo I stupile u kontakt I od tad smo se sprijateljile I podrzavale I na kraju hvala Bogu I ona ostade trudna. Bas se namucila po raznim pregledima I pijuci razne terapije I cajeve. Jedva ciklus dovela u red I svakakvih problema imala al uspjela je I jaaaaakkkkkkooooo sam srecna zbog nje. Sad nas dvije prelazimo na ljepse teme