RE: Danas sam sretna jer... :) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

damma -> RE: Danas sam sretna jer... :) (16.9.2013 13:05:10)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: toncica

Danas sam sretna jer smo ja i moj dragi danas saznali da smo dobili odobrenje od fonda za VTO. Jako smo presretni oboje .

da vam bude sa srecom i uspjesno

Sretnooo!!! [sm=bravo.gif]

sretno mila i od mene..

Teddy Bear -> RE: Danas sam sretna jer... :) (10.10.2013 15:12:13)

Jer sam saznala da cu postati tetka 7-mi put, a moja seka mama 4-ti put insallah [sm=smiley1.gif]

koka i po -> RE: Danas sam sretna jer... :) (14.10.2013 18:50:05)

jer imam krov nad glavom....
jer su mi djeca zdrava i sretna ....
jer imam roditelje koje volim i koji me vole....
jer sam sretnija nego sto mislim...
jer mogu usreciti one do kojih mi je stalo...
jer imam svoj mali svijet u koji niko nepozeljan ne moze uci.....
jer imam svoju Bambi 09 za iskrenog i vjecnog prijatelja[sm=smiley31.gif]

Amam -> RE: Danas sam sretna jer... :) (14.10.2013 21:42:21)

Sretna sam jer su mi roditelji zdravi sretni i zadovoljni,zavrsili su svoj projektic i sad uzivaju...volim ih do neba i nazad

veeseelaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (14.10.2013 23:44:16)

jer imam svoju Bambi 09 za iskrenog i vjecnog prijateljauser posted image

[sm=smiley1.gif]

dinaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (8.11.2013 16:03:50)

Sretna sam jer sam danas postala dajdzinica po drugi put.Dobro dosao mali prince[sm=smiley1.gif]

madam x -> RE: Danas sam sretna jer... :) (8.11.2013 16:05:10)

...zbog Klemzi[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.11.2013 8:39:03)

sretna i prestretna a zbog čega nemam blage veze,jednostavno sam ustala sretna pa Bože na hajr......sva nešto treperim,kao da je neki dan D.......niđe veze........čak sam se i našminkala....hahahhahahaha...ma zaboli me đon,samo da ne oplačem šta,........[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

damma -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.11.2013 8:41:51)

IZVORNA PORUKA: bebaa

sretna i prestretna a zbog čega nemam blage veze,jednostavno sam ustala sretna pa Bože na hajr......sva nešto treperim,kao da je neki dan D.......niđe veze........čak sam se i našminkala....hahahhahahaha...ma zaboli me đon,samo da ne oplačem šta,........[sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

mashallah..
da takva i ostanes [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.11.2013 8:42:34)

IZVORNA PORUKA: damma

sretna i prestretna a zbog čega nemam blage veze,jednostavno sam ustala sretna pa Bože na hajr......sva nešto treperim,kao da je neki dan D.......niđe veze........čak sam se i našminkala....hahahhahahaha...ma zaboli me đon,samo da ne oplačem šta,........[sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

mashallah..
da takva i ostanes [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

amin........[sm=bravo.gif]

tuga u ocima -> RE: Danas sam sretna jer... :) (21.11.2013 0:42:18)

jer moj sin puni 9 godina,ljubi ga mama [sm=bravo.gif]

ljiljo -> RE: Danas sam sretna jer... :) (28.12.2013 17:33:36)

ja sam danas sretna jer su moje drugarice koje dugo cekaju svoje [sm=rozacrtici.gif] ugledale kao i moja drugarica koja isto cekala dugo drugu bebu, imala i spontani, sada je trudna 12 sedmica i jako sam sretna zbog nje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bella.88 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (5.1.2014 22:03:52)

presretna sam jer je mom[sm=duda.gif] nikao prvi zubic,nakon silne muke i nervoze...
pozz za sve vas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (11.1.2014 20:31:02)

danas mi mama javila da dolazi kod nas sledeći vikend....i još će povesti malu A....duša tetkina,jesam ih poželila...........[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

koka i po -> RE: Danas sam sretna jer... :) (30.1.2014 17:52:01)

jer u ovom j.....svijetu ima jos ljudi koji cijene ono sto radis za njih.

lady_bubamara -> RE: Danas sam sretna jer... :) (3.2.2014 8:53:31)

Jer od danas novi početak, od danas samo nas troje , bez zajednice ,nas troje u našem novom stančiću , oooo kako smo sretniii, konačnoo [sm=zz_dance.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_showoff.gif]

Medi_87 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (3.2.2014 9:12:41)

happy for you [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (3.2.2014 10:07:52)

IZVORNA PORUKA: ninulina

Jer od danas novi početak, od danas samo nas troje , bez zajednice ,nas troje u našem novom stančiću , oooo kako smo sretniii, konačnoo [sm=zz_dance.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_showoff.gif]

baš mi je drago zbog tebe....opet ti želim sve najbolje.....[sm=smiley31.gif]i ne zaboravi izvještaj.......[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (6.3.2014 10:37:14)

danas nam je godišnjica.......zabavljanja ..[sm=jezicek.gif]...hahahahhaaaa 14 godina.....[sm=bravo.gif]

ananas_ze -> RE: Danas sam sretna jer... :) (6.3.2014 11:02:01)

danas nam je godišnjica.......zabavljanja ..[sm=jezicek.gif]...hahahahhaaaa 14 godina.....[sm=bravo.gif]

jao [sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (8.3.2014 17:41:33)

upoznala sam divne forumašice,zlatnih ruku.....i sebe počastila nakitom......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mayra -> RE: Danas sam sretna jer... :) (7.5.2014 17:33:03)

Danas sam sretna jer je moja rodica trudna, 12 sedmica, nakon 13 godina braka. Nemate pojma koliko sam sretnaaaaaa i kako se osjecammmm [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

dandi84 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (7.5.2014 21:51:12)

Jer mi je jutros jedna dugogodisnja trudilica poslala sliku pozitivnog testica.. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

9months -> RE: Danas sam sretna jer... :) (8.5.2014 13:26:26)

IZVORNA PORUKA: dandi84

Jer mi je jutros jedna dugogodisnja trudilica poslala sliku pozitivnog testica.. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Znamo li je?
Baš mi je dragooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nema veze znam li je ili ne [sm=smiley36.gif]

dandi84 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (8.5.2014 13:46:22)

IZVORNA PORUKA: 9months

IZVORNA PORUKA: dandi84

Znamo li je?
Baš mi je dragooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nema veze znam li je ili ne [sm=smiley36.gif]

Nekad davno se javljala na rr I tako smo I stupile u kontakt I od tad smo se sprijateljile I podrzavale I na kraju hvala Bogu I ona ostade trudna. Bas se namucila po raznim pregledima I pijuci razne terapije I cajeve. Jedva ciklus dovela u red I svakakvih problema imala al uspjela je I jaaaaakkkkkkooooo sam srecna zbog nje. Sad nas dvije prelazimo na ljepse teme[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 63 [64] 65   Sljedeća stranica >   >>